Check på den!

Då kan man bocka av ett galet midsommarfirande med över 300 lika galet festande personer på Grand Hotell i Saltsjöbaden på listan. Inte för att jag kan påstå att detta är ngt jag ”måste ha gjort” i livet men det var, precis som jag skrev igår, ett helt klart annorlunda sött att fira midsommar på mot vad jag är van vid.

1a.png

Fredrika, som stod som värdinna för hela kalaset, hade gjort ett fantastiskt jobb med att styra ihop alla trådar kring festen. Det var midsommarlunch, poolparty, 5-kamp, dans runt midsommarstången, em-party, middagssittning & en efterfest som avslutades sent in på småtimmarna.

image-1.jpeg

Festen fortsatte sedan i div olika hotellrum, & ska jag va helt ärlig så vet jag knappt om de är avslutade än. Jag & Erika tackade för oss redan vid ett-tiden i natt.

image-2.jpeg

Hotellet & alla båtplatser var fullbokade & nu idag skulle merparten av gänget ”båta vidare” mot Sandhamn bla.

Med risk för att låta gammal & trist så måste jag, trots ett fantastiskt uppstyrt event, erkänna att jag fortfarande står fast vid det traditionsenliga midsommarfirandet ute på landet, vid vattnet med min familj & närmaste vänner…precis som jag är uppvuxen med.:)
Midsommar är ändå midsommar, för mig en väldigt speciell högtid…

2a.png

Hoppas ni alla har haft en kanonfin gårdag & får en fortsatt fin helg.
<3