Tjejevent, Teammys & galet mycket Glädje!

Vilken dag jag hade igår!
Helt fantastisk!
Trots att jag endast lyckats sova ca 3 timmar natten till igår & sedan jobbade 12 timmar på raken så landade jag hemma totalboostad med energi, motivation & glädje i mitt lilla hjärta!:)

Som de flesta av er säkert redan vet så arbetar jag väldigt my jet med olika typer av event inom just fitness-/tränings- & hälsobranschen.
& igår var det dags igen.:)
Men denna gången var lite annorlunda på det sättet att ett gäng fantastiska brudar styrt upp en fitness-/shopping-/lyx- & motivationshelg i Sthlm med mig som en del av detta. Alltså de kom till mig, inte tvärtom vilket gjorde att jag fick styra upp en heldag med träning, praktisk workshop i gymmet & föreläsning på mitt egna gym.
Jätteroligt!:)
Schemat för dagen såg ut som detta:
• Seminarie om kost, kosttillskott, min kosthållning i jämförelse med andra typer av ”dieter” etc
• Ett Crossfitinspirerat gruppass
• Hälsolunch
• Gym Workshop med nytänk i övningsval, utförande etc för önskade muskelgrupper

image.jpeg

image-1.jpeg

image-2.jpeg

Kanonroligt att få arbeta med så motiverade & vältrimmade tjejer! Så motiverade att vi ska ses även idag för lite träning inne i city!:)

Vill passa på att tacka Gym & Motion (Norrorts, i särklass, bästa gym) för att ni alltid ställer upp med lokal för mina event. & även Celsius som såg till att tjejerna höll sig pigga hela dagen.<3

image-3.jpeg

image-4.jpeg

När detta tjejgäng var nöjda med allt var träning heter så fortsatte deras dag med middag inne i stan.

Själv tog jag emot nästa gäng på gymmet: delar av mitt fina Team Forever Fit by Better Bodies.:)
Först kom Hannah, som precis startat upp sin diet inför årets SM i Bodyfitness, för ett coachmöte med formkoll, fix& trix i dietupplägget samt poseringsträning.

image-5.jpeg

När vi var klara med detta så anslöt även Mathilda & Martina (som ska upp nu & debutera på Tammerpokalen i Subdsvall) från teamet för ett gemensamt träningspass + ytterligare posering samt lite chill på mitt kontorsgolv efteråt. Haha…ett gäng trötta dietade flickor.;)

image-6.jpeg

I LOVE YOU my beautiful ANGELS!<3

Som sagt, en helt fantastisk dag med SÅ mycket glädje!
Kan inte annat än älska mitt jobb!:)