Lätt att vara kaxig!

I måndags la jag ut en bild på IG där jag lite smått kaxigt sa att jag skulle dra till med ett ordentligt benpass som skulle ge både mig & min klient ”lite lätt” (läs mycket!) träningsvärk redan dagen efter.
Kan tyckas lite kaxigt att påstå attan redan innan vet att man kommer träna så pass hårt att man sedan i flera dagar efteråt får påminnas om det där galna benpasset i varje steg man tar!:S
Ganska snabbt inne på gymmet slog det mig dock att hon (min klient) inte alls ska skapa sig jordens träningsvärk pga att hon ska ju upp på scen inom två veckor & debutera i Bodyfitness. Även om hon är hyfsat klar i formen så har hon fortf lite konturer kvar på benen som vi ska skrapa fram, & då är inte tunga maxlyft i knäböjen prio ett just nu. Nej ett högreps-/intensivt & svettigt benpass fick det bli!

image.jpeg

Helenes nuvarande form.

Jag ska ju dock inte upp på ngn scen så jag körde hennes intensiva upplägg fast med mellan 100-200% tyngre vikter (ja, det var faktiskt så stor skillnad i vikterna för jag hade ju faktiskt ingen anledning att sänka mina vikter nämnvärt).
Passet:
• 5set benspark
Supersetat (SS) med:
• 5set lårcurl
• 4set sumosquats i Smith
SS:
• 4set raka marklyft med hantlar + ”gung” i bottenläget
• 4set benpress
SS:
• 4set omvänd hacklift
• 3set utfallsgång med hantlar
SS:
• 3set benspark

Träningsvärken har nu kommit som ett brev på posten!
Just nu känner jag mig som +65år när jag harvar mig runt morgonprommisen…

Igår var en lång med SÅ mysigt arbetsdag. Den började klockan 8.00 på morgonen & avslutades väl inte förrän framåt 23-tiden igår kväll..
Men vilken start på arbetsdagen jag fick då! Hela 4 timmar spenderades med min söta TFFBB-tjej Martina som också ska debutera på Tammerpokalen nästa vecka.

image-1.jpeg

Vi startade med en lång PW med inkluderande Coach- & pepptalk ute i fina Åkersbergas natur & följdes sedan av gemensam frukost, formkoll, planering för de två sista veckorna samt posering.

image-2.jpeg

Vacker som en dag den här lilla tösen. Inte konstigt att man drar luvan över huvet när man går bredvid henne!

Dagen fortsatte sedan med underbara klienter hela dagen lång på bästa gymmet i stan ”Gym & Motion”, även kallat ”mitt 2a hem”.<3
Ett rygg- & axelpass hanns med emellan jobben (upplägg + film ligger på min IG: heleneice) innan jag avslutade arbetsdagen med att gå igenom en ca 30st mail…

Nu väntar en ny, underbar dag med mina klienter på gymmet innan det sedan är dags för ett besök hos en av mina finaste vänner & även bästa frisören Elif på Salong Aura.:)

image-3.jpeg