Tammerhelgen del 2…

Ja, då kommer här del 2 från Tammerhelgen: tävling & ännu mer träning!;)

Lördag morgon startade tidigt med en PW i sällskap av min fina vän & hjälpcoach till TFFBB Frida.

image.jpeg

Vi tig samma berg som Rosanna drog upp mig i den första rundan. Nu fick jag leka ”proffsig guide”, haha…

Sen var det en snabb hotellfrukost med samma sällskap samtidigt som vi planerade dagens upplägg med coaching av diverse atleter på Tammerpokalen.

image.jpeg

Jag rusade därefter upp till rummet där Isabelle, min söta lilla tös, var i full gång med att styla Martinas & Helenes hår. Jag agerade assisterande makeup artist & därefter packade vi ihop oss, checkade ut & rullade mot ”Tonhallen” där tävlingarna skulle äga rum. Nu var det nära, mkt nära, för tjejerna…;)
Backstage mötte vi även upp vår underbart vackra TFFBB-tjej, Sofia Sörestam, som även hon skulle debutera i BF.

2.jpeg

Allt gick undan i ett rasande tempo. Först uppstartstartscermonin på scenen där alla dagens tävlande atleter skulle upp & ”flexa & spexa” för att tillsammans inviga/öppna upp tävlingen.
Sedan drog korta Body Fitness-klassen igång där både Helene & Sofia tävlande.

image-3.jpeg

Sofia längst till vänster & bredvid henne Helene.;)
Direkt de var klara så var det till att spurta backstage för att fortsätta med förberedelserna med Martina som skulle upp lite senare.

image-4.jpeg
image-5.jpeg

She was so ready vår lilla ”Barbie”.:)

image-6.jpeg

& ja…det gick ju bra också, ett brons kammade hon hem!
image-7.jpeg

GRATTIS sötnos!<3
Sofia tog en grym & mycket välförtjänt 5:e plats i sin klass. Helene var oplacerad, men båda två i galen form! Hatten av till er!;)
Tror alla flickorna njöt lite extra av den ”traditionella kladdkakan” jag bakade åt dem efteråt…hehe…

image-8.jpeg

Helene.;)
Jag kan inte sluta älska den här delen av mitt jobb, att få hjälpa andra att nå dina drömmar & mål. Att få se & dela deras glädje…det slår det mesta. Tror inte det har varit en enda tävling som jag har coachat på som jag INTE gråtit på. & detta av den värme & lycka jag känner inombords när mina atleter står där på scenen när de nått sina mål, som vi tillsammans har kämpat mot under oftast väldigt lång tid. Delad glädje är verkligen dubbel glädje!<3<3<3

Resten av dagen spenderades i Swedish Fitness & Smartshakes montrar med Teamkamtaterna, samt som prisutdelare i några av dagens senare klasser.

3.jpeg
image-10.jpeg

Bilder tagna av Linnea Enstedt.

Vistelsen i Sundsvall avslutades med ett pass på Ironworks med halva TFFBB, där jag & Jossan körde axlar. Galet vilken liten fighter denna tjej är, se upp för henne i höst säger jag bara!

image-11.jpeg
4a.jpeg

När träningen var avklarad så blev det lite fotografering med en fotograf som plåtade Martina medan vi andra tränade..

image-13.jpeg

Love you girls.<3

image-14.jpeg

STÖRSTA TACK alla inblandade som kom i min väg under den här fantastiska helgen!
En stor eloge & ett jättetack till Anders Granheim som ser till att helgen blir av & lika fantastisk med både tävling & Camp varje år, du är en riktig ELDSJÄL & viktigare för den här sporten än du någonsin antagligen kommer förstå själv.
Extra tack också såklart till Ironworks Gym & Timrå Hälsostudio för er alltid så fina mottaganden & personliga service.
& två tjejer som ska ha lite extra från mig också är Rosanna & Isabelle som ställt upp med boende, fix, skjuts & all annan tänkbar hjälp som behövts under helgen för mig & mina atleter.
TACK!<3