Tillbaka i tiden…:)

I morse ställde jag klockan 90min före E för min vanliga tur upp på Åre fjället, benen börjar bli riktigt sega nu.

image.jpeg

Det går bra uppför (läs mkt lutning!) i dessa backar & nu tredje morgonen gjorde de mig ganska påmind om detta redan de första metrarna… Om vi dessutom lägger till Downhillcyklingen igår + lite extra promenader hit & dit under dagarna (+ två gympass, visserligen för överkroppen) så kan jag inte annat än tycka det är helt ok att börja känna sig lite mör.

Men efter en stadig frukost med inkluderat ”arbetsmöte”, där främst planer för arbetet med mitt tävlingsteam ”Team Forever Fit by Better Bodies” (som även är Swedish Fitness utvecklingsteam till stora Team Better Bodies) lades, kom en av veckans höjdpunkter: en heldag till häst i Åres fina natur med inkluderad lunch i det fria!

Min partner under dagen var Steen..

image-1.jpeg

En fantastisk & pigg Haflingerhäst som gärna sprang fort än långsamt, vilket föll mig helt i smaken då jag älskar allt med lite extra fart & krut i!
Bra hästkrafter i detta paket med andra ord.;)
Jag fick dessutom lära mig ett lite annorlunda, men riktigt intressant & roligt sätt att ta mig upp på hästen. Se film på detta på min Instagram: heleneice

Dagen i lite bilder:

image-2.jpeg

Lunch (färsk & hemmagjord sallad på närproducerat bjöds det på vilket passade min diet perfekt) i skogen samtidigt som hästarna fick lite avkoppling i en skogsglänta…

image-3.jpeg

Bästa avslutet på den här turen, bad såklart!
& våra grabbar ÄLSKADE det!;)

Tack kompis för en fin & minnesvärd dag.:)
& stort tack till ”Turridning på Haflinger” för en fantastisk upplevelse.:)

image-4.jpeg

Nu väntar middag med hemmagjorda hamburgare, I’m the chef!, & fortsatt brainstorming kring framtiden.;)