Vad håller jag på med egentligen?!

Önskar mig just nu liiiite mer tid!
Just nu är det ett VÄLDIGT avancerat pussel mitt liv. Det är inte ett pussel på ”nivå 0-4år”, inte ens ”för vuxna” utan snarare på IQ ”Mensa”!!
(För er som undrar vad ”Mensa” betyder så kan ni läsa här: http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Mensa)

De två veckorna som jag hade i semester känns snarare som en fantastisk men intensiv weekend, tiden bara springer iväg…
Men, som jag alltid brukar säga: man ska ALDRIG klaga över att man ”har att göra”. Det finns dom som vaknar med magont varje dag för att de inte har något jobb alls. & jag fullkomligt älskar ju det jag gör, därav antagligen också anledningen till att man överarbetar en smula.;)
Igår lämnade jag Office här på gymmet i Åkersberga vid midnatt & nu kl 05.30 är jag åter här…

Men, som sagt, lite extra intensivt är det just nu den här tiden på året.
Jag får ofta frågan av folk vad exakt jag arbetar med, mer än personlig träning & tävlingscoachning, då de förstår att man antagligen gör något mer än ”bara detta” som tar ens tid.
Jag tänkte därför lista upp en del av det jag gör inom mitt företag så kanske ni förstår lite mer varför jag inte sover mer än ca 4-5tim/natt & då i snitt ca 3-4st av veckans nätter hemma i mitt eget hus (är mycket på resande fot):

Jag har mitt egna företag Forever Fit Sweden AB där jag bla arbetar med:
– personlig träning
– kostrådgivning
– livsstilsförändring & hälsocoachning
– coachar tävlande atleter inom fitness
– onlinecoaching inom ovanstående områden
finns

image.jpeg

– coachar andra PT’s i deras yrkesroller
– föreläser & håller events på olika gym & företag runt om i landet, även ibland utomlands (inom träning, kost, fitness, motivation & mål, marknadsföring, PT-yrket, gruppträning så som olika former av HIIT-klasser, bootcamp, styrka etc)

image-1.jpeg

– arrangerar fitness-/poseringsworkshops runt om i landet
– arrangerar tränings- & fitnessresor utomlands, då bla till: Spanien, Thailand, Turkiet & snart ev även till USA

image-2.jpeg

– fitnessmodell med fotouppdrag inom- & utom Sverige
– skribent för tidningen Body Magasin
– arbetar deltid på Swedish Fitness (företaget bakom Better Bodies, Gasp & en rad olika kosttillskott mm) som marknadsassistent

image-3.jpeg

– har i skrivande stund även tagit mig an ett nytt spännande jobb som konsultad PT-ansvarig på 2gym där målet är att driva igång en framgångsrik PT-verksamhet
– utöver detta ser jag min egen träning, tävlingar inom Bodyfitness & marknadsföring inom sociala media som en del av mitt jobb (även om mitt jobb är mitt liv & min livsstil som jag älskar) 😉
– då & då dyker även andra projekt upp så som ex Gladiatorerna, TV-programmet ”Svett- & Etikett” som jag hoppar på om tid

Man kan väl säga att jag arbetar/är á jour all min vakna tid mer el mindre.;)
Men så är det nog att vara egen företagare & speciellt när man arbetar med många olika kunder.:)

Ja, det som ligger här närmast nu är Team KickOff med Smartshake i morn i V-ås, Team KickOff med mitt egna Team Forever Fit by Better Bodies i Gbg & Malmö fre-sön.
Nästa vecka ska fyllas av PT-klienter, mkt möten, Teamdag & KickOff med gymmen jag jobbar på + en filmpremiär.
Veckan därpå börjar tungt i Falkenberg… Bouppteckning & urnsättning av far. Sen kommer halva mitt team till mig för coachmöten, mys & fys innan jag måste packa & förbereda för mina 3veckor utomlands from sept:
• Fitnessveckan på Playitas 2-9/9
• X antal fotojobb mm i Los Angeles 12-17/9
• jobb på Mr Olympia + ev ngn till plåtning i Las Vegas 17-23/9
Väl hemma i Sverige igen läggs ALL fokus på mina tävlande atleter som ska tävla på SM mm samt mina PT-klienter.

Ok, detta var ingen form av ”skryt” om mitt liv eller jobb, utan bara en förklaring till er som undrar vad jag gör mer om dagarna än tränar andra människor.:)
Blir lättare att förklara detta en gång här i bloggen än flera ggr/dag IRL.

& för er som vill komma i kontakt ned mig & söker efter min hemsida så kan jag säga att den under sommaren legat nere, & gör även fortf, pga att den är under nyuppbyggnad.:)
Men man kan nå mig via min arbetsmail: helene@foreverfitsweden.com

Dock är jag just nu FULLBOKAD (som ni kanske förstår efter detta inlägg) & kommer inte kunna börja se över möjligheten att ta in eventuella nya klienter först fram mot november igen.

Ang mitt egna tävlingsteam TFFBB så är det helt fullt för 2014, men nya ansökningar inför nästa år (2015) kommer kunna ske i nov & ALL info om hur detta går till kommer upp här i min blogg: www.body.se/bloggar/helene-ahlson
Samt på min Instagram: heleneice (där jag även uppdaterar om mitt liv, träning, diet, verksamhet etc flera ggr dagligen för er som vill veta mer om vad som händer i en helt vanlig, träningstokig stockholmstös vardag) & på min FB-sida.

image-4.jpeg

Nej, back to business nu!
På återseende mina fina vänner.;)