Zero Carbs Pancakes, hästkur & BCAA!

För er som vill ha ett mål mat utan några som helst carbs kommer här ett tips.
Pannkakor endast innehållande protein:

image1.jpeg

Man kan välja att använda sig av endast äggvita + ev smaksättning efter egen smak & tycke. Alt så lägger man till proteinpulver (gärna av kassein-, alt ägg) om man vill ha lite mer ”pannkakskonsistens”, annars kan det påminna lite mer om omelette.

image2.jpeg

Jag gjorde iaf så här idag:
1. Använde mig av ren äggvita på dunk, PAM’s cooking spray (finns bla att beställa från TNC) & Walden Farms ”Pancake Syrup” & ”Blueberry Syrup”. Men tex kanel går lika bra om man vill ha det HELT cleant.
2. Stekte 1dl äggvita blandat med lite av ngn av de två syrupen i en specialpanna från ”Bed Bath & Beyond” (https://m.bedbathandbeyond.com)
3. Klart på nån minut!;)
4. 1 pannkaka = 1dl äggvita = 10g rent protein

Vill man tex ha mer kolhydrater i dessa godingar så är det bara att blanda ner valfri mängd havregryn (som med fördel mixas till mjöl först) eller banan.;)

Vet att det är många som dietar just nu runt om i landet så då vill jag passa på att pusha lite för vår enormt goda BCAA, från Ultimate Nutrition, som verkligen tog världen med storm när den kom för några år sedan tack vare sina enormt goda smaker!

image3.jpeg

Min favorit med denna goding är att göra isglass av den sommartid alt att värma smaken Blue Raspberry, vintertid, vilket smakar som varm blåbärssoppa!:)

Som ni ser ovan så är det nu ett, rent ut sagt, PANGPRIS på denna lilla diamant till aminosyrablandning under hela Okt månad!
Så till er som ännu inte testat den, nu har ni alla skäl till att göra det!;)

SM i Västerås väntar runt hörnet & det är på håret att jag kommer hinna bli så pass kry från min ”monsterförkylning-som-nästan-dödade-mig”. Idag är första dagen på länge som jag inte haft feber & som jag kunnat röra mig längre än ett par meter utan att bli hysteriskt kallsvettig & få tryck över bröstet.
Var akut inne hos läkaren i tisdags & fick nån form av hästkur som i te var av denna värld & den verkar faktiskt (peppar, peppar…) bita lite grann iaf på min knockout.
Jag vilar, vilar, vilar & kurerar på alla sätt jag kan så jag blir så bra jag bara kan till i morgon då det bär av mot V-ås med mina teamtjejer som ska tävla.
Själv vågar jag inte ens kolla på formen min inför de två plåtningar som väntar på sön & mån… Hoppas vätskan, som sjukdomen dragit med sig, vill släppa tills dess. Att jag inte tränat på en vecka får jag helt enkelt bara bortse från.

Viktigast just nu är iaf mina tjejers SM!;)

På söndag finner ni mig i Better Bodies monter så kom GÄRNA förbi & säg hej!:)

image1-1.jpeg