Nytt samarbete för de närmsta 6veckorna!

image2.jpeg

Jag har alltid varit i ”ett” med min kropp. Min kropp är en stor del av mitt jobb, en vän som jag aldrig kommer komma undan och som jag måste leva med oavsett jag vill eller inte, den är även ett bevis på hur väl jag tar hand om den här vänskapen.

Jag har bara en kropp och för mig är det självklart att ta hand om den på bästa möjliga sätt, ge den de bästa förutsättningarna för att få vara stark och må bra.

Men det är mycket lättare sagt än gjort, det tror jag många håller med mig om. Samhället idag ger oss kanske inte direkt de bästa förutsättningarna för att man ska lyckas med detta. Man stressar, sover för lite, äter något som lätt går att ”ta i farten” och hinner man träna så är det ofta en bonus för många. Någon som känner igen sig?

Jag har fördelen att jag tidigt i livet var väldigt fysiskt aktiv och valde även min inriktning på min yrkeskarriär inom träningen, friskvård och hälsa. Idag driver jag mitt egna företag inom träning, kost- och livsstilsrådgivning, tävlar inom Bodyfitness samt coachar andra tävlande atleter, Jag gör även en hel del fotojobb inom fitnessbranschen vilket kräver en kropp i nära toppform året runt. Träningen är en del av mitt arbete som måste planeras in dagligen och även planeras noggrant på lång sikt inför varje nytt uppdrag/tävling/fotojobb jag har. Den tar ett par timmar av min tid varje dag och i övrigt lägger jag ca 15tim i snitt på resor och arbeten varje dag.
Som ni förstår är tid min akilleshäl i mitt liv, att få allt att gå ihop och samtidigt hinna med mig själv och framför allt min egen återhämtning i form av vila. Därav att kosten har fått en så stor betydelse för mina resultat och dagliga energi.
Jag har alltid valt att äta så ren och naturlig mat som möjligt, ofta och tillräckligt och aldrig utesluta något näringsämne helt ur min kost oavsett jag går på en tävlingsdiet eller är under en hård och tung uppbyggnadsperiod. Det är kvalité kroppen behöver för att leverera kvalité!

Jag har i skrivande stund precis klivit ur en längre period av diet, fotojobb och andra uppdrag både utomlands och här hemma i Sverige och ska nu lägga ett par månader på att komma tillbaka i min tunga träning, äta bra och mycket för att hinna utvecklas fysiskt så mycket som möjligt innan nästa formtoppningsperiod börjar.
Och jag är otroligt tacksam att Svarta Lådan vill vara med och stötta mig med mat under de första sex veckorna av den här tyngre träningsperioden. Det gör att jag kan släppa allt vad som heter ”stressa för att hinna laga mat”!

image1.jpeg

Svarta lådan står för exakt den maten jag vill bygga upp min kropp av:

* Svenskt kött
* Miljömärkt fisk
* Inget tillsatt vitt socker
* Inga onödiga tillsatser
* Glutenfritt
* Låglaktos, finns helt laktosfria alternativ
* Lägre salthalt

Maten är tillagad helt från grunden & näringsberäknad, vilket gör att du vet precis vad du får i dig samt kan välja rätt mängd av respektive näringsämne som just DU behöver
Följ mig på min resa och se vad jag, tillsammans med Svarta Lådan, kan åstadkomma under den här hösten!

Fokus nu är, som sagt, att utvecklas & växa så mkt som möjligt innan nästa projekt.

Längre fram så kommer nog mina planer för år 2015 dyka upp här i bloggen också.;)

Vill du veta mer om vad Svarta lådan har att erbjuda i matväg så kika in via mig på deras sida nedan: http://www.svartaladan.se/folj-helene-ahlsons-vag
-mot-nya-mal/

Alt direkt in på startsidan:

http://www.svartaladan.se

De erbjuder allt från leverans av endast ngt mål mat per vecka till full leverans av alla måltider samt kostrådgivning, påminnelse-sms om ”matklocka” mm.;)

Nu kör vi!;)