Ansökan till Team Forever Fit by Better Bodies 2015!

image11.jpg

GRUNDTANKEN:
Grundtanken med Team Forever Fit by Better Bodies är att detta ska stå som ett utvecklingsteam för Team Betterbodies (BB).
De som kommer tävla för TFFBB kommer vara atleter som vi ser besitter en stor potential att i framtiden kunna ta en plats i Team Betterbodies.

Att vara en atlet i TFFBB innebär ett förmånligt sponsorkontrakt med Swedish Fitness (Betterbodies och Ultimate Nutrition, Nanox och Grenade), vilket då även förväntas att man inte har några andra konkurrerande sponsorer när man kliver in som atlet för TFFBB.
Vi har även samarbete med en del andra sponsorer inom branschen.

FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG:
De som förväntas av atleten, förutom ambitionen om att tävla år 2015, är bl.a. att framgångsrikt marknadsföra sig själv, Sponsorer & Teamet via blogg, hemsida, Facebook, Instagram, intervjuer och andra sätt inom sociala media och i det verkliga livet på ett föredömligt & engagerat sätt.
Man ska även ”leva” Betterbodies lifestyle, vilket innebär att Betterbodies kläder är det självklara valet i alla sammanhang som kan förknippas med branschen, likaså övriga av teamets sponsorer.
Ett gott ”sportsmanship”, teamkänsla och dopingfri idrott känns för oss som en självklarhet.
Vilken gren du har för avsikt att tävla i är av mindre vikt.

KOSTNAD:
Det kostar inget att gå med i Teamet. Men du står själv för utgifter som tex. licens, tävlingsavgifter, resor/boende vid tävling samt om du önskar anlita oss coacher för vår hjälp och dyligt.

ANSÖKAN:
Du ansöker till teamet genom att maila information om dig själv, din bakgrund & dina framtidsplaner gällande tävlingar, träning, jobb & annat som kan vara relevant för oss att veta tillsammans med bilder på dig själv (helkropp + porträtt). Berätta hur du lever och varför just du skulle passa som en av våra atleter i Teamet.
Ge även exempel på hur ett samarbete med Team Forever Fit by Better Bodies skulle gynna båda parter och ge exempel på hur du använder sociala medier och hur du genom detta kan promota TFFBB samt dess sponsorer.
Viktigt är dock att du är realistiskt och inte pratar ”drömmar & fantasier”.
Nämn även gärna om du har för avsikt att anlita någon av våra coacher (Helene, Frida, Maria) som din coach gällande upplägg av kost, träning, dietupplägg etc eller om du redan från början arbetar med en egen utomstående coach.

Maila din ansökan tillsammans med foton till: tffbb2015@gmail.com senast den 1 dec 2014.
Märk mailet med Ansökan Team Forever Fit By Better Bodies 2015.

OBS!
Respektera sista ansökningsdatumet!

COACHER FÖR TEAMET:
Huvudcoach för TFFBB är fortfarande jag, Helene Ahlson, men kommer att ha hjälp av en eller flera hjälpcoacher framöver för att Teamverksamheten ska bli så bra & framgångsrik som möjligt.
En av dem är Frida Bålefalk, som varit med mig under de två senaste åren (2013 & 2014) som hjälpcoach och även varit en av mina atleter i TFFBB tidigare.
Min andra hjälpcoach är Maria Hasselmark, nybliven Världsmästare i Bodyfitness och även hon en av mina atleter sen tidigare.

Jag personligen kommer detta året ha mer övergripande ansvar för teamet som helhet, medan Frida och Maria kommer ta större delen av coachingverksamheten av atleterna.

SVAR PÅ ANSÖKAN:
Detta får ni under första veckan i januari 2015, EFTER årsskiftet.
Vänligen respektera detta, alla kommer få ett svar.:)

10744709_10152338727045146_1832737321_n.jpg

Vi ser fram emot ett nytt, spännande, otroligt roligt och framgångsrikt 2015!
/Helene, Frida, Maria