Nu börjar det igen…

Hade för en kort stund nästan glömt vad som väntade framöver. Det har varit en lång & utdragen process som vi aldrig riktigt kommit någonstans i pga flera orsaker. En process som legat och gnagt i hjärtat på mig mer el mindre konstant.
Men det är nu det börjar på riktigt…

image2.jpeg

Inte nog med att vi både hade begravning & urnsättning av pappa vid två olika tillfällen med månader emellan, nu ska man ytterligare månader efter det börja rota i allt förflutna igen.
På väg till pappas bodelning i Falkenberg i skrivande stund. Inte sovit en blund i natt, vaknat av mardrömmar så fort jag lyckats somna vilket tillslut gjorde att jag gav upp & satte mig i soffan & gjorde ingenting alls tills väckarklockan ringde 3tim senare.
Fråga mig inte varför jag helt plötsligt får mardrömmar, det är för mig ett mysterium då det annars är ett väldigt sällsynt inslag i mitt liv. Kan kanske ha med denna dagen att göra, känner mig ganska oviss om vad som kommer att hända just nu framöver & hur jag själv kommer må av det.
Lägg på en fantastisk förkylning på detta så är dagen fulländad!;)

image3.jpeg

Glad ändå att jag alltid har min älskade bror vid min sida i dessa sammanhang & mamma som alltid finns där som mitt största stöd. Älskar er ändlöst!<3