Tack för allt, nu: mot nya utmaningar!

Ja…vart ska jag börja?
Jag vet att jag har lätt för att skriva romaner när jag väl skriver ett blogginlägg & det här kommer väl knappast höra till ovanligheterna,
Problemet med mig när jag skriver mina inlägg här på bloggen så lägger jag alltid in så galet mkt bilder samtidigt, vilket resulterar i att bloggen hinner kollapsa inte bara en gång utan flera ggr innan jag väl får iväg mina inlägg.:/
Detta är en av förklaringarna till varför mina inlägg tyvärr ibland blir väldigt få. Jag skriver oftare än vad som syns här, jag hinner tyvärr ibland ge upp då jag försökt skriva om samma inlägg 3-4ggr…
Men det handlar bara om att jag själv inte ska bjuda in er allt för mkt i mitt liv via bilder i fortsättningen.;)
Det kan ju räcka med 4-5 bilder ist för 25.;)
Haha…

I och med detta inlägg vill jag rikta många och gigantiska TACK till alla som varit inblandade i mitt liv under året 2014.
Ni är många & precis varenda en av er är lika viktiga för mig, stora som små.
Min familj & mina vänner, ni vet vilka ni är, har alltid funnits där för mig & jag för ER!
Även om jag inte alltid funnits rent fysiskt på plats jämt, då mitt liv till största delen befinner sig i en resväska på väg någonstans, så hopas jag att ni vet vart mitt hjärta befinner sig & vilka det slår för?<3
Jag har dygnet runt jour för alla som finns i mitt liv & min tid finns för alla fina omkring mig tills den rent fysiskt faktiskt tar slut, mer kan man inte göra…
Jag är verkligen tacksam för allt i mitt liv & vad jag hittills fått uppleva. Allt har kanske inte alltid varit en dans på rosor, men det är som jag sa tidigare i en intervju: alla motgångar i livet är lärdomar. Förr eller senare ljusnar det, man tar sig ur dessa & då förmodligen även både starkare & klokare.:)

Jag har ett arbete jag fullkomligt älskar, jag kommer aldrig, aldrig någonsin kunna tröttna på det jag gör då jag ständigt serveras med nya utmaningar.
Jag har familj, vänner & människor omkring mig som alla konstant utvecklar mig & lär mig mer om både mig själv & livet.
Jag har sponsorer som i nu nära 10år stått bakom mig och varit en mycket stor del till att jag faktiskt är där jag är idag:
Swedish Fitness
Better Bodies
Smartshake
Celsius
AKK Design
Salong Aura
Gym & Motion
Kyboe Sweden
Mfl
Jag har vårt svenska kroppskulturförbund (SKKF) som har trott på mig & gjort mina tävlingar världen över möjliga.
Jag har mitt egna tävlingsteam ”Team Forever Fit by Better Bodies”, mina barn, som hela tiden chockerar mig med sina framsteg & enorma teamkänsla.
Jag har mitt egna företag ”Forever Fit Sweden AB” som vara växer & växer…
Jag har även utöver detta anställning på två fantastiska företag (Swedish Fitness & Body Magasin) som dagligen ger mig utmaningar som utvecklar mig framåt.
Jag har alla er där ute, som jag inte känner vid namn, men som dagligen visar er uppskattning för det man gör & för den man är.

Jag kan fortsätta hur länge som helst, för det finns så mycket att vara tacksam över. Att bara få vakna lycklig, stark & frisk varje dag borde vara tillräckligt för alla.

TACK, som *** alla som på ett eller annat sätt finns i mitt liv!
<3<3<3

image1.jpeg

Bara för det så blir det bara en bild i min blogg idag så minimerar jag risken för en eventuell bloggkollaps vid tolvslaget!;)

TFFBB 2015 är i skrivande stund uttaget & alla de nya små talangerna är meddelade.
Jag själv har mycket att se fram emot för min egen del 2015, detta kommer bli mitt år på flera olika plan. Det är första nyåret på länge som jag faktiskt med en viss säkerhet kan säga att nästa år kommer både utveckla & utmana mig själv! Vilket är något som jag fullkomligt älskar!

Min plan & strategi för år 2015 börjar sakta men säkert falla på plats.;)
Mer om detta framöver.

Gott Nytt År mina vänner!
Vi ses nästa år!
<3