Livet rusar!

Nu går det lite, lite fort igen i Helenes liv.
Jag har hittat mitt sätt att hantera de mer stressiga & välfyllda veckorna i mitt liv & det är att bryta ner månaderna, inte bara till veckor utan även till dagar. Att ta en dag i taget & fokusera på här & nu, morgondagen är i morgon inte nu.
Givetvis ska man vara välplanerad & förberedd inför saker framåt i tiden, men sen när det väl ska presteras så måste man vara närvarande i det man gör här & nu. Hur ska du annars kunna prestera & njuta av det du gör?:)

På väg från Swedish Fitness Office, hunnit jobba en heldag på marknadsavdelningen, kört min cardio & dessutom fångat upp lite kvalitetstid med min fina syster Jossan ute i solen. Fullkomligt ÄLSKAR dessa soliga ”för-vår-dagar”! En helt ny Helene blomstrar.:)
Ett final meeting för en filmroll nu med producenten, en riktigt kul grej som kan komma att bli riktigt häftigt om det vill sig väl. Det återstår att se, inspelning redan i helgen i så fall..

Hem & vända för att ladda batterierna & sen, sent ikväll, förhoppningsvis ett snabbt & effektivt axelpass på sats imman jag ska stupa i säng!
En sak i taget så ska jag nog lyckas ro även denna dag i hamn.;)

Until then, så delar jag en gammal träningsfilm (för Better Bodies) där jag tränar med Cici ”Amazon”, Roddy ”Hero” & Micke Hancic i USA.
https://m.youtube.com/watch?featur
e=youtu.be&v=P7XvNYlBpRw