Ibland får man helt enkelt bara gilla läget..

Vaknade inatt av att kroppen inte riktigt var helt med mig & det tog ett par timmar extra i sängen i morse innan vi var i någorlunda ”synk” med varandra igen.
Kände mig bättre under dagen & när kvällen närmade sig så var jag som gott som mitt vanliga jag igen, trodde jag…
Jag var nog det till ca 99%, men den där lilla sista %-en behövs verkligen & gör STOR skillnad när det står benpass med Calle på schemat.

image1.jpeg

Jag låter bilden tala för sig själv. Detta är Calle, när han återigen lyckas persa på vårt benpass. Han e, ursäkta språket, f-n helt j-a otrolig! En MASKIN!!
Mitt pass började bra, ökade i det mesta under dagens pass så jag drog i och för sig ett antal pers jag med. Men för mig är det bara böjen som räknas just nu.
Jag hade bestämt mig för att ta mig upp på 110kg idag, men icke… Förnuftet fick va chef idag & jag lyssnade på kroppen min som hade ngt kvar i sig sedan nattens äventyr. Krampkänningar i vänster sida av ryggen riskerade att jag skulle börja lyfta snett om jag gick över 100kg. Så idag var det bara att gilla läget & dra några 5-or på 100kg ist.

image2.jpeg

Att bemästra sig själv är inte allt här i livet, att vara klok i sin träning är MINST lika viktigt om inte ännu viktigare.
Så även om jag inte är helt nöjd med känslan av passet så är jag ändå nöjd med mig själv som lyckades hålla band på mig själv.:)

Nya tag nästa vecka!;)

Dagens pass såg ut som detta:
• 6set konc. benpress
• 3set benpress: 4 x (3reps i normal takt + 1reps där tillbakavägen tog 7sek) = döden!!
• 3 triset av följande övningar:
– liggande lårcurl: 12 hela reps + 10 halvor i bottenläget direkt efter
– utfallsgång med hantlar: 44steg/set
– sumosquat med hantel: 12reps/set
• 8set knäböj: 40/60/60/80/80/100/100/100kg
• 4set konc. benspark: fokus kontakt!

Over and out!

Nytt upplägg from nästa vecka: ännu mer, ännu tyngre, ännu roligare!;)