LPG, massage & rörlighetsträning!

Som ni vet så har jag alltid förespråkat massage i kombination med träning för att få maximerad återhämtning & utveckling. & då inte bara vid diet, som många kanske hört folk prata om, utan det är minst lika viktigt under de tyngre träningsperioderna.
Om jag kommer till min massör med träningsvärk i benen tex så är jag nästan som ny dagen efter en behandling av honom. Detta sätt att hjälpa kroppen att återhämta sig gör i sin tur att man står redo för nästa tunga pass tidigare än om man inte tagit den där massagen. Det absolut bästa, vad jag märkt av egen erfarenhet, är att få massagen så nära inpå själva träningspasset innan träningsvärken kommit.
När jag sköter om mig själv rätt & hinner med det som jag själv önskar så tar jag massage 1gång/vecka.
Viktigt är ju givetvis att man går till en massör som vet vad han håller på med & vet syftet med behandlingen. Jag kan VERKLIGEN rekommendera Daniel Steinbock, som håller till på ”Må Bättre” i Solna. Han har tagit hand om både mig & väldigt många andra atleter inom branschen många år.

LPG…

image1.jpeg

Ja, detta har man ju också hört mycket gott om speciellt inom vår bransch.
LPG har många positiva effekter på kroppen, bla:
• reducera celluliter
• minska besvärande fettdepåer
• strama åt & släta ut huden
• öka spänst & lyster i huden
• öka återhämtning & lindra muskel- & ledvärk
• öka blodcirkulationen
• öka lymfdräneringen i huden
• får igång ämnesomsättningen
• etc
LPG kan användas på hela kroppen eller enbart på just dina ”problemområden”, men kan även användas i ansiktet (mer som en ansiktsbehandling) eller tex inom elitidrotten eller att behandla större problem/skador som tex ärrvävnad, lymfödem & brännskador.

Jag har fått fördelen att ha två fina vänner som valt att arbeta med LPG, Maria Eriksson & Carina Isaksson. Vilket i sin tur nu lett till att jag faktiskt ska testa på detta också. Jag har, än så länge, turen att slippa celluliter på min kropp men eftersom LPG har så många andra positiva effekter så ser jag detta som ett perfekt komplement till min vanliga massage & träning.:)
Man bör ta en behandling/vecka i minst 10-12 veckor (beroende på utgångsläge) för att se de positiva effekterna.

Carina finns i V-ås & Maria mitt i Stockholm City (Delta Gym).
Jag startade upp förra veckan hos Maria & ska nu se till att jag är hos henne en gång/vecka. Det var en galet skön behandling & jag har längtat sen sekunden jag klev ut ur hennes rum till nästkommande behandling, som är idag!:D

Nu kan alla ni som vill testa detta, eller faktiskt ta tag i detta på allvar få behandlingar hos Maria med en fin rabatt om ni uppger kodordet ”Ice” vid betalning. & detta gäller vid sitt första köptillfälle hos henne, oavsett storlek på paket el pris. Så givetvis ska ni köpa ett större paket behandlingar på en gång så får ni mest ut av rabatten.;)

För mer info & bokning av behandlingar hos Maria:
http://formachic.se/lpg/

Allt detta (massage, LPG & målinriktad träning) tillsammans med egen rörlighetsträning, lite foamroling etc ska väl kunna göra susen för mig lilla kropp.:)

image3.jpeg