Sämst!

Det är jag det!
På att uppdatera här i bloggen…men som jag sagt tidigare så hoppas jag att ni som vill hänga på mitt lite smått hysteriska liv har Instagram, för där uppdateras det iaf minst ett par ggr/dag på mitt IG-konto: heleneice.

image2.jpeg

Mitt liv fylls till bredden just nu av jobb, coachning av tävlande atleter, pappas bodelning, div resor, filmpremiärer & andra event. Emellan allt detta så försöker jag prioritera mina vänner & min familj, därav att bloggen får stå lite vid sidan av ibland. Men det kommer komma perioder då jag kommer igen här också!:)

Min träning går galet bra just nu & styrka håller i sig & utvecklas framåt för varje ny vecka vilket är galet kul! Det finns inget bättre än när man har ett skönt flow i sin träning!:)

image4.jpeg

Jag ser varje nytt pass i gymmet som en utmaning där jag ska ge 110% av mig själv.
Jag prioriterar min träning högt just nu vilket innebär att jag försöker styra kost, återhämtning & min dygnsrytm så optimalt som möjligt för att min högsta energinivå på dagen ska matcha min tid på gymmet.
Detta innebär ofta att jag är tvungen att omprioritera en del i mitt vardagliga liv för att få detta att gå ihop. Men vem har sett en framgångsrik idrottare på hög nivå hinna med dagliga middagarna vänner, ngn fest varje helg, shopping & fika på stan samtidigt som man ska äta, träna, sova & jobba på högsta nivå?;)
Allt har sin tid & vill man nå långt eller längre så gäller det att planera & prioritera smart. Inget utesluter det andra, men ska något in & ta mycket tid av ditt liv så måste man kanske tumma lite på något annat som kanske är lite mindre viktigt just då för att göra plats i agendan.
Detta var en liten förklaring till varför jag kanske lagt lite av min lilla lediga tid mer på familj & vänner än bloggen.:)

Som sagt, flow i träningen just nu & det ska bli himla intressant nästa gång jag kliver på en diet & skalar bort ”extralagret” ovanpå mina muskler. Då får man se om man gjort något rätt.;)
Både styrkan i träningen & min egen kroppsvikt har ökat isf, men kroppen känns ändå bra formmässigt just nu så den som lever får se…

image5.jpeg

Idag ska jag bara mysa, mysa & mysa.
Brunch på Mocco snart med min fina mor, sen ett träningspass, därefter mer fika & mys med familjen & ev en sväng på stan lite senare ikväll med mina goa vänner.
Som upplagt för en perfekt lördag helt enkelt.<3