Tungt!

Min stackars överkropp har garanterat fått sitt de här senaste två passen!
Träningsvärken från gårdagens bröst-/tricepspass är inte att leka med & troligtvis kommer axlarna kännas lika dana efter dagens axelpass.
Jag flydde storstan igår & tränade med en ny gymdate vilket kan gr hur mycket som helst om det råkar vara rätt person man tränar med.
Lite nytänk i passet gav garanterat mina stackars ”tuttar” en smärre chock! Mkt excentriskt ”tänk” i varje set (vilket i och för sig inte är så jätteovanligt i min träning) men nu började vi tungt ganska direkt i övningarna & det är jag inte helt hemma med varje gång jag tränar bröst. Brukar oftast arbeta mig uppåt i vikterna för att stanna på de tyngre några set. Nu var det tungt & excentriskt med full fokus på grym kontakt vilket var asbra men också givetvis asjobbigt!;)
Men vem är jag att säga nej? Tror aldrig jag bangar når någon annan får styra & ställa i träningen, tycker bara det är kul att få göra vad någon annan säger för en gångs skull då det oftast är jag som styr (pga mitt jobb som PT).

Dagens axelpass såg ut så här, & jag är faktiskt glad över flera av vikterna som jag lyckades kriga med trots lite smågnälliga axlar just nu:
• 4set rotatorcuff utåt (uppvärmning)
• 7set axelpress med hantlar (upp till 24kg)
• 3dropset konc. hantellyft åt sidan (16 resp 12kg)
• 4set omvända flies i maskin (upp till 50kg)
• 3set hög bred rodd i maskin (40kg)

Efter passet blev det kvalitetstid med först Abbe & sen min tös Ellen på trappmaskinerna på gymmet.
Svettfest, ja visst!:)

Så tycker jag att jag är värd detta kvällsmys här hemma i soffan nu:

Dessa bars ”Come Ready” är fantastiskt (el förrädiskt, beror på hur man ser på det) goda & jag har hittat min variant att göra dem än lyxigare.;)
Värm dem i micron i ca 40-60sek, servera med sötat äggvitefluff & jordgubbar. Hyfsad kalorisnål dessert.:)
Jag valde idag smaken ”cookies and cream”, men den andra smaken ”cake butter” som jag också testat är nästan ännu godare!<3

Vill avsluta detta blogginlägg med att gratta ALLA fantastiska svenska atleter som tävlade på EM i Santa Susanna nu i helgen! Det var, som vanligt, medaljregn över vår svenska flagga & vi satte än en gång vårt lilla land (i jämförelse) på kartan!;)

GRATTIS SVERIGE!!

image1.jpeg
image2.jpeg
image6.jpeg
image7.jpeg