Missa inte den här möjligheten!!

…att få vara en av oss 20 personer som kliver på planet till USA, Texas, Dallas & ”the place to be” för alla seriösa träningsfantaster ”…destination”!

image1.jpeg

Jag vågar nog påstå att detta kommer bli en resa som vet sin plats på kartan i fitnessvärlden & garanterat inte kommer gå obemärkt förbi.;)
Ovan ser ni lite vad som inkluderas i resan, men givetvis är det mycket, mycket mer som kommer dukas upp på detta ”smörgåsbord” denna vecka i Augusti.

Du som åker med oss kommer bl.a. få lära av de allra bästa proffsen i branschen, få ta del av DERAS träning & bästa tips i gymmet.

image3.jpeg

Ni kommer kastas in på eventkvällar på gymmet där Poserings workshops, mingel med proffs & PT’s från Dallas & fint mottagande i självaste Better Bodies & Gasp’s egna butik.

image5.jpeg

Ni kommer få uppleva lokala & typiska Texas-aktiviteter, gå på de absolut bästa ”måste”-restaurangerna, utmanas i tuffa bootcamppass & givetvis träna så mycket ni bara vill & orkar på ett riktigt grymt gym med en helt unik utrustning som är handplockad maskin för maskin just för att ha det absolut bästa att erbjuda!:)

image2.jpeg

Jag har varit där flera gånger & jag håller handen på hjärtat när jag skriver detta. Ni som följer mig på IG: heleneice, vet att jag lagt upp både bilder & filmer från min träning där borta.
Utöver allt detta så kommer tillgång till bra mat finnas, vi kommer bjuda på en del överraskningar under veckan samt att vi åker under en av årets varmaste månader där så sol & lite egentid vid poolen kan nog garanteras det med.;)

Jag håller i många resor varje år & alla med olika inriktningar. Nu låter det kanske som att denna resa ENDAST är för tävlande, superdeffade fitnessatleter. Men ICKE! Alla är SÅ välkomna & resan kommer vara givande för varenda en av er som vill ta steget vidare inom styrketräningen, kanske lära sig något om/få en inblick i fitness-svängen & såklart få se landet ”over there” alá Texas Style.:)

Vill ni veta mer &/el anmäla er, maila till: trainingcamp@swedishfitness.se & lämna mitt namn: Helene Ahlson som referens.