Vem vet vad livet har att erbjuda?

Börjar med att be om ursäkt för, ja faktiskt, den gräsliga uppdateringen dem sista tiden.
Det blir en kort version av det hela denna gången, men ni som följer mig eller kikar in här ibland (el på IG) kommer få mer kött på benen framöver.;)

Jag hade tankar, inte planer än, på att kliva upp på scen igen i höst. Träningen & utvecklingen har gått så pass bra det senaste året & jag har det lite lugnare med att coacha andra just i höst vilket är en förutsättning om man ska kunna fokusera på en egen satsning. Det börjar även lätta något på trycket & allt arbete efter min älskade fars bortgång, även om det är mycket kvar att styra med.
Men…
Precis när jag började närma mig ett godkännande av en egen satsning så händer något som fick det hela att vända över en sekund. Jag pajade min rygg…:(
Jag låter resten vara osagt då jag just nu är under utredning & ännu själv inte har svar på alla frågor.

När något sånt här händer så inser man hur snabbt saker & ting kan ändras i livet & hur lite man faktiskt vet om sin framtid, desto viktigare att leva i NUET.
& det är verkligen något som jag kommer ta orda på from nu. Även om jag de senaste åren verkligen försökt leva HÄR & NU så har ju livet rusat emellanåt & det sista man prioriterat är sig själv, såklart…:)

Jag väljer att inte se detta som något bakslag eller nederlag. Som jag svarade på en sv frågorna Binais ställde till mig i mitt repotage i Ironman förra året:
– B: Hur ser du på ett nederlag?
– H: Ett bakslag el nederlag/förlust behöver inte vara något negativt. Du kan oftast själv påverka hur du väljer att se på det. För mig är ett nederlag en möjlighet till utveckling. Att se tillbaka, utvärdera, göra om & göra rätt. Att lära sig, en form av livets skola helt enkelt. Ofta, när man väl landat i & accepterat sitt nederlag, så skapas det naturligt nya utmaningar. & det finns inget som driver mig så mycket som just utmaningar!;)
Så det är exakt så jag ser på även detta nu. Jag har en plan, samma mål fast längre fram med nya spännande delmål på vägen.
Vem vet, kanske kanske jag kommer tillbaka i en ännu bättre version av Helene?:)
Jag kommer iaf INTE lyssna till vad en av alla de läkare har träffat hittills sa:
”Lilla gumman..(ja, han sa faktiskt så!), ca 80% av den svenska befolkningen har mer eller mindre ont i ryggen. Accept it.”

Haha..nejdu, där har du fel Dr!
Hans ord gav mig bara mer motivation att välja den andra vägen. I’ll be back!;)

Jaja…inget ont som inte har något gott med sig.
Mitt i allt detta händer mycket andra väldigt positiva saker i mitt liv som väger upp detta med råge. Så nu ligger fokuset på lite annat än för ca en månad sen, men som troligtvis kommer krydda livet än mer.;)
Tävlingar är inte allt här i livet, för mig är det mer en motivstionsboost i min egen träning. Målet sporrar min väg dit & det är snarare resan jag är mer ute efter än målet.:)
& nu har jag en ny spännande resa framför mig med så mycket roligt & fint på vägen, så I’m still on it!

Närmaste målen (just träningsmässigt) just nu är fortfarande alla plåtningar som kommer upp under sommar & höst så dieten rullar vidare.

I’ll keep you update.;)
Men glöm nu inte:
Carpe Diem.<3

image1.jpeg