Landat!

Då har man äntligen landat i LA-land (Los Angeles för er som inte förstod det).:)
Lagom till lunch lokal tid flög planet in till en klarblå himmel & strålande solsken, dumt att klaga…;)
Är alltså här med Jossan, lillsyrran, & det var verkligen på tiden att vi fick ihop lite kvalitetstid utanför jobbets väggar.

image1.jpeg

Syftet med denna resa är inget annat än ren semester i 10dgr & därför har vi också valt att göra vårt bästa för att låta datorerna vara stängda. Visst finns det alltid småsaker som måste skötas om man har ett eget företag, vilket jag har, men det gäller att vara sin egen HÅRDA boss denna gång & BARA sköta ”måstena”.
Måste säga att jag faktiskt börjar bli rätt bra på det nu när jag väl checkar ut för semester.:)
Istället för jobb & måsten på den här resan så kommer tiden spenderas på träning & rehab för min rygg, sol & bad, kvalitetstid med syrran, en del shopping, god mat & att lova oss själva att aldrig kolla på klockan.;)
Detta gjorde jag sist jag var iväg nu i Barcelona (lämnade klockan & tiden hemma) & det var både skönt & nyttigt för en annan som normalt ständigt jagar dygnets timmar.

Som sagt, igår var det strålande solsken, så vi hoppas givetvis på detsamma idag.

image2.jpeg

Men just nu är det molnigt…
Ska tydligen bli dunder & brak här i helgen så vi får helt enkelt försöka vara extra snälla mot vädergudarna.:)

Passade på att ta med lite av Olimps kosttillskott nu på resan då de är nyinkomna i vårt (Swedish Fitness) sortiment & därmed även numera hör till mina sponsorer.
Och jag har svårt att tala för produkter som jag själv aldrig har testat & utvärderat.

image3.jpeg

– Glutamin (aminosyra som är bra för bla återhämtning & imunförsvaret)
– Anti-OX (antioxidanter)
– ZMA (Zink/Magnesium)
– Thermo Speed (Många undrar om bra produkter som får fart på kroppens förbränning etc. Jag är inget jättefan av sådana produkter då de stressar kroppens inre viktiga organ rätt mycket & idag stressar vi vår kropp mer än någonsin ändå genom vårt leverne, så tänk till en extra gång innan ni tar såna här typer av kosttillskott. Men jag vill ändå kunna säga min åsikt kring produkterna som jag har ett samarbete med.

Så det återstår att se om jag blivit ngt klokare efter denna resa.;)