FIBO Power 2016

Då var FIBO Power weekend över för denna gången.

image12.jpeg

Tiden verkligen rusar när man är på dessa stora event. Mycket happenings, mycket folk & MYCKET energi!:)
Jag var här med min ”extrafamilj” & huvudsponsor Swedish Fitness/SF Group (Better Bodies & Gasp) till 99% av tiden.
En timme hann jag även spendera med en av mina andra fantastiska sponsorer Smartshake.:)

image1.jpeg

Sent torsdag kväll landade jag på hotellet & möttes där av min fina Danne som såg till att jag både fick mat & ett glas vitt på rummet efter den resan. <3
Vi lyckade få några timmar tillsammans innan han skulle återvända hem till Sverige dagen därpå. Eftersom han jobbar på businessdelen på dessa typ av event & jag på expo-/fitnessdelen så gick vi tyvärr om varandra rätt duktigt där nere.:/
Men med ett schema som är hyfsat fullbokat för oss båda hade vi kanske inte kunnat få till så mycket mer tid tillsammans ändå här nere…
Vi får va glada att vi kan tajma varann lite iaf, välkommen till fitness-livet!;)

Fredagen bestod av diverse möten med & för designdelen på Swedish Fitness, jobb i montern samt autografsignering.

image7.jpeg

image8.jpeg

image4.jpeg

På kvällen blev det träning inne i stan, ett högrepspass axlar som Ian Gains (vår galna hojåkare från Dallas som jag gjort en del träningsfilmer med) satt ihop till oss.

image11.jpeg

(Jag & Ian på …destination i Dallas förra sommaren)

Tror vi landade på minst 600reps axlar! Haha…lite lätt mör när det skulle hängas kläder på de höga ställningarna dagarna efter!
Kvällen avslutades med en gigantisk enchiladasmåltid på ett mexikanskt ställe i stan, välbehövligt!

Lördag morgon innebar väckarklockan på 05.00 för att göra mig i ordning för filminspelning med Sara Back & vår fotograf Nick från USA.

image10.jpeg

Vi skulle filma en ny video för Better Bodies nya kläder som släpps på torsdag, nya lite tunnare & supersköna performance kläder som jag VERKLIGEN rekommenderar er tjejer att kolla in redan i slutet denna kommande vecka då de släpps! Ni vet ju hur det brukar vara: nya, snygga & ffa grymt sköna kläder har en tendens att ta slut rätt fort i lager & hur kul är det att eventuellt få vänta några veckor tills nästa påfyllning? Inte alla va?!;)
Håll utkik på @officialbetterbodies IG, min IG (heleneice) & Better Bodies Facebook sida så kommer säkert filmen upp där närmare helgen.:)

Efter filmandet, vi körde HIIT utomhus i soluppgången bla vilket både jag & Sara har som en del av vår träning, så väntade dag 2 på expot för mig. Jobb i montern, autografsignering samt en timme i Smartshakes monter stod på lördagens agenda.

image6.jpeg

En gemensam teammiddag (med vårt goa & stora gäng fr SF Group) på en jättetrevlig sportbar avrundade lördagen.:)
Här laddades batterierna på rejält kan jag lova! Bl.a så tog Branch & Matt (våra två Gasp atleter) en pizza till förrätt & sedan 2 (!!) huvudrätter var!
Det är tydligen så man blir stor & stark som proffsen i USA.;)
Själv laddade jag med chili con carne, bakad potatis & sedan deras special: ”brownie with hot fudge, Icecream & whipped cream” till efterrätt.:)

Refilled med ny energi entrade vi expots sista dag, söndagen. Jobb i montern med bla autografsignering, div tävlingar & annat kul gjorde att dagen flög förbi.

image9.jpeg

Det finns både bilder & videos från vårt gäng (SF Group) från alla dagarna på både våra officiella Instagram sidor:
@officialbetterbodies
@officialgasp
@gaspbbstorese
Samt även våra officiella Facebook-sidor. Så gå gärna in & kolla vad vi haft för oss & hur kul vi har när vi far runt & gör världens alla mässor osäkra.:)
Själv har jag ju givetvis bombat ut bilder & videor jag med på mina Instagram:
@heleneice
@heleneice_video
..samt min Facebook-sida.

Nu sitter jag hemma i soffan & tackar Cologne, FIBO Power expo, mitt team/extrafamilj samt alla ni där ute som kom förbi oss i montern för denna gången! <3

image2.jpeg

På återseende!