Count down!

& det känns som att denna nedräkning kommer mkt lägligt.:)

image2.jpeg

Kan nästan skriva under på att min vapendragare Rosanna tycker detsamma efter hennes diet & tävlingar den här våren. Hon har varit helt fantastisk, vilken resa & utveckling du har gjort vännen! Det var med tårar i ögat jag fick överlämna priset till dig helgen. <3

image3.jpeg

Den nedräkning jag pratar om är givetvis till vårt trainingcamp till ..destination i Dallas som vi beger oss till tidigt på mån morgon.:)
Det känns som det var år sen jag var där sist, men faktum är att förra Training campet vi hade var i Augusti där borta.

Oavsett så börjar jag längta ordentligt nu… Efter värmen, den grymt roliga & motiverande träningen, gun shootingen, shoppingen & alla vänner där borta såklart! Det ska bli så kul att få visa vårt gäng som följer med denna gång ”..destination ” & Texas.

Mycket har gått i ”ett” den här våren, den har varit fylld av en lång utbildning, tävlingar var & varann helg, jobbresor & event utöver det vanliga. Vilket förstås är jättekul, men ett miljöombyte som detta känns helt perfekt just nu.:)
Att åka till USA för mig är som att ladda batterierna till max med motivation, inspiration & energi till mitt jobb & ffa klienter här hemma. Man kommer alltid hem med lite nytänk & konstiga påhitt som amerikanarna lurat i en.;)
Bla ska jag äntligen få träffa Guy Cisternino igen, som sist jag var där, blev lite av min ”online-bentränings-Coach”. Så nu får vi väl se vad han tycker om utvecklingen, haha… Själv tycker jag mig kunna se lite utveckling iaf sen Aug förra året på ben/rumpa.:)

Appropå ben & rumpa, i morn bitti släpps våra LIMITED EDITION Galaxy tights!

image1.jpeg

Missa inte det!
Det finns endast 300 exklusiva par av dem så det gäller garanterat att ligga på låset om man vill ha ett unikt numrerat par!

Tom midnatt inatt har ni även möjligheten att vinna ett par av dessa genom att signa upp er på denna länk:
http://bit.ly/LTDGalaxy2

Be one of us unique 300 Galaxy girls!