Jenny Andersson

Salted Fudge Brownie-Balls

2018-08-11 16:59 av Jenny Andersson

Proteinbombade och krämiga chokladbollar perfekt till en klassisk fikastund! Och vem säger att man inte kan fika, men varför inte använda sig att ett alternativ som både är gott för smaklökar och kropp? Här kommer därför ett recept på ett par underbart goda chokladbollar med dessutom riktigt bra innehåll!

Skärmavbild 2018-08-11 kl. 17.00.51.png

Ingredienser, 11 styck:
1 pkt, 230g, avrunna kikärtor
1,5 skopa Kasein, Salted Fudge Brownie från JFsupplements
1/2 dl havregryn
1 msk flytande honung

Tillagning:
1. Skölj av kikärtorna väl från spadet i en sil och mixa dem sedan slätt i en bunke.
2. Blanda samman resterna ingredienser till en slät och len smet.
3. Rulla till 11 stycken jämnstora chokladbollar och lägg på en tallrik. Låt stå i kylen ca 30 min före servering och du får en fudgeliknande boll med smak av saltkola/choklad.
4. NJUT!


Skärmavbild 2018-08-11 kl. 17.00.57.png
Skärmavbild 2018-08-11 kl. 17.01.22.png
Skärmavbild 2018-08-11 kl. 17.01.04.png

Innehåll/per boll:
Protein: 4,9
Kolhydrater: 6,2
Fett: 0,8
Kcal: 56

Hoppas Ni tycker om dem lika mycket som vi!
Ta hand om Er och ha en härlig helg!

Starka kramar, J.

Kommentera

Kycklingpaj med knaperstekt bacon

2018-08-09 10:12 av Jenny Andersson

Det är få maträtter som går att variera i den mängd som just paj. Allt från matiga pajer med all världens ingredienser till söta pajer i form av frukt, bär etc. Dessutom ofta en otroligt uppskattad rätt i alla åldrar och perfekt att förbereda för ex bjudning och bara värma på i ugnen när det är dags för mat.
Jag som ÄLSKAR att experimentera fram nya recept, testa och utvärdera för nyttiga alternativ på "vanlig" och klassiska rätter, gjorde därför igår en helt underbart krämig paj med en smakrik fyllning av både kyckling, Ajvar Relish och knaperstekt bacon. Dessutom, som om inte smakerna vore nog är den dessutom fullproppad med nyttigheter och högt proteininnehåll. En paj som Ni helt enkelt måste testa!!

Skärmavbild 2018-08-09 kl. 10.12.38.png

Ingredienser, 6 port.
Pajskal:
230 g avrunna kikärtor
1 nypa salt och peppar
1 tsk oregano
1 tsk timjan
2 msk olivolja
3 msk rismjöl

Fyllning:
400 g kycklingfilé
2 ägg
1 dl äggvita
2 dl lättkvarg
1 röd paprika
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl ajvar relish (ICA stark)
(1 pressad vitlöksklyfta, valfritt)

100 g kalkonbacon
75 g riven, mager ost, Arla 12%

Tillagning:
1. Sätt ugnen på 100 grader för att förgrädda pajskalet.
2. Mixa samman de avrunna kikärtorna till en slät smet med en mixer eller i en matberedare. Blanda i resterande ingredienser till pajskalet lite en slät deg.
3. Tryck ut i en ugnsfast form, ca 25-30 cm i diameter över alla kanter, även upp på sidorna. Nagga med en gaffel över hela skalet.
4. Låt stå i ugnen i ca 20 minuter tills att det har satt sig och blivit rätt hårt. Täck ev. över kanterna med lite folie så att dem inte bränns. Ta ut pajskalet och öka ugnen till 200 grader för gräddning av pajen.
5. Strimla/tärna kycklingfilén och stek den lätt i en stekpanna så den är nästan klar.
6. Lägg undan kycklingen och strimla baconet tunt, låt det stekas hårt så det blir knaprigt.
7. Tärna paprika i centimeterstora bitar och blanda sedan samman alla ingredienser till fyllningen i en bunke. Häll i paprika och kyckling sist då det blir lättare att blanda vätskan slätt. Pressa i vitlöksklyftan om du önskar det.
8. Fyll pajskalet med fyllningen, toppa med knaperstekt bacon och riven ost.
Grädda mitt i ugnen i ca 25-30 minuter, se efter halva tiden och täck ev. med folie så toppen inte blir bränd.
9. Servera med en stor sallad och ev. något bröd som tillbehör! NJUT!

Skärmavbild 2018-08-09 kl. 10.12.47.png
Skärmavbild 2018-08-09 kl. 10.12.57.png

Innehåll/portion:
Protein: 31g
Kolhydrater: 14,6g
Fett: 13g
Kcal: 313

Hoppas att Ni gillar den lika mycket som vi! Låt mig gärna veta vad ni tycker, och fortsätt att Tagga mig i era bilder, det gör mig så glad!

Ta hand om Er och njut av fina Augusti!
Starka kramar, J.

Kommentera

Bakad sötpotatis med pulled chicken & vitlökssås

2018-07-11 13:47 av Jenny Andersson

Troligtvis är jag inte ensam om att totalt älska sötpotatis, söt, krämig och proppad med nyttigheter! Och vad passar inte bättre än att förbereda en stor laddning pulled chicken, och i efterhand göra sötpotisen i micron, för att därmed hitta en ny variant på nyttig snabbmat? Servera med en liten klick vitlökssås och du har en toppengod rätt antingen för lunch eller middag!

Ingredienser, 8 port.
Pulled Chicken:
1 kg kycklingfilé
2 vitlöksklyftor
1/2 dl mörk soja
1/2 dl rapsolja
2 msk kycklingfond
1 msk paprikapulver
1 tsk salt

1200 g Sötpotatis (150g/styck)
160 g lättkvarg (20g/portion)
1 vitlöksklyfta
Persilja, till servering

IMG_1360.jpg

Tillagning;
1. Börja med kycklingen. Putsa filéerna och lägg i en stor gryta/kastrull eller slowcooker, alla filéer skall ligga i botten.
2. Blanda ihop soja, rapsolja, fond, paprikapulver, salt och peppar. Pressa i vitlöksklyftorna och häll blandningen över kycklingen så den täcks.
3. Låt gryten puttra på svag värme i ca 1 h. Efter halva tiden vänds filéerna. Dra sedan isär kycklingen med hjälp av två gafflar och rör runt så att såsen fördelas jämnt kring köttet.

4. Blanda samman lättkvarg med pressad vitlök. Späd med vatten för en lösare konsistens och smaka ev. av lite salt.
5. Lägg sötpotatisen på en tallrik och gadda ordentliga hål med en gaffel så att fukt kan tränga igenom skalet. Placera i micron och låt tillredas på full effekt i ca 4-5 minuter beroende på storlek.
5. Skär ett snitt genom sötpotatisen när den är genommjuk och klar, dra isär något och fyll med kycklingen. Toppa med en klick sås och lite klippt persilja. NJUT!


Innehåll/portion:
Protein: 31,8
Kolhydrater: 33
Fett: 9,6
Kcal: 348,5


Ta hand om er och njut av sommar och kanske även semester!
Starka kramar, J.

Kommentera

Sedan när blev mat Din största fiende?

2018-07-10 13:40 av Jenny Andersson

Få saker gör mig så berörd och illa till mods som människors väldigt osunda beteende gällande mat, med så kallade ätstörningar. Det kan vara allt från människors rädsla till vissa vanliga råvaror, olika former av kolhydrater eller att det går så långt som att vissa väljer att inte behålla maten för att dämpa den stora ångest som detta ger, och utveckla såväl Anorexi och Bulimi. Det är dags att tala allvar, detta är inget att vifta bort med en axelryckning och lämna till skuggan av att man är "hälsosam". Detta är ett enormt stort problem där din egen hälsa och välmående sätts på spel, både nu och för all framtid.

Det skär rent i mig att sätta mig ned att skriva om detta ämne. Men jag kan inte se på obemärkt när jag vet hur vanligt detta sorgliga fenomen är, och om jag så kan få såväl en människa på andra, bättre tankar - då är det värt varenda sekund av engagemang från mitt håll.

IMG_1104.JPG

Kost, mat, föda. Kalla det vad du vill. Ett ämne som totalt eskalerat i vad man skall äta, får äta eller bör äta för att få den där "perfekta kroppen". Men det är också precis detta, som sätter igång all denna tankeverksamhet som snurrar runt i huvudet på väldigt många, likt en irriterande fluga kring matbordet. Mat som skall vara vårt bränsle, vår energi och det som ger oss ork, glädje och energi till att hitta på allt det roliga som livet bjuder oss på, blir istället för många dess totala motsats och största fiende. Det vi stoppar i oss skall istället förbrännas och gärna till det dubbla. När blev det såhär?

I allt detta kaos, för det är precis vad jag vill kalla det - kaos, så har alltför många också på vägen tappat bort sig själva. Istället för att må bra, äta god och hälsosam mat så snurrar alla skeva tankar kring vad som händer om du äter för mycket eller "fel". Hjärnan går varm för att klura ut vad nästa måltid skall bestå av så att jag får den där platta magen eller de stora och välsvarvade formerna jag drömmer om. Stopp. Vad hände med klassisk, bra och hederlig mat i bra mängder? Om du så äter dig tokmätt en dag, så kommer kroppen så fantastiskt att reglera detta, för nästa dag kanske du råkar missa ett mellanmål eller tar en snabb lunch i farten på stan och kroppen löser det också. Att se svart på vitt i allt vad vi stoppar i oss, kommer göra allt annat än gott. Att genomsyra varenda innehållsförteckning med ditt största förstoringsglas, vad ger det dig?

Skärmavbild 2018-07-10 kl. 13.40.03.png
Skärmavbild 2018-07-10 kl. 13.45.20.png

Att "ha koll" innebär inte att du inte kan äta precis vad du vill om det så heter lördag eller onsdag. Sommaren vet vi alla att det ofta innebär en extra glass eller två mitt i veckan, men likaså kommer också en vinter då glassen inte lockar en varm tisdagseftermiddag. En nyttig måltid kommer inte göra dig hälsosam och sund, medan en "onyttig" (vad det nu innebär) inte kommer göra dig överviktigt eller onyttig för resten av ditt liv. Se helheten.

Om du känner ångest, stress eller har skeva tankar kring vad du stoppar i dig gentemot din kropp, så lyssna. Det är viktigt. Det är något som absolut inte skall tas för en axelryckning eller skämtsam kommentar. Lyssna nu och inte sedan. Den mat du stoppar i dig skall hjälpa dig, och det som får dig att må bra. Absolut inte motsatsen.
Om du däremot ändå förmodan känner motsatsen, försök be om hjälp. Berätta för din livspartner, en kompis, en familjemedlem eller någon annan du håller kär. Din hälsa är viktig, och det blir inte bättre om du inte arbetar för det. Och då givetvis åt rätt håll. Det må låta hårt, men det maniska beteende dessa känslor drar med sig kan förstöra ditt liv, inte bara nu utan för all framtid. Så ta tag i det - ta dig själv i handen och berätta för någon som sedan kan hjälpa Dig. Mat är Din vän, inte din fiende.

Ta hand om Dig, och glöm inte att det finns alltid hjälp att få på ett eller annat sätt!

Starka kramar, J.

Kommentera

Stekt lax med dillkokt potatis och frisk citronsås

2018-06-27 13:40 av Jenny Andersson

Sommaren är i full fart och midsommar precis över, och för mig finns få saker som klingar så mycket midsommar som dillkokt nypotatis! Och därav inspirationen till gårdagens otroligt goda och såväl lättlagade måltid, med en frisk sås tillsammans med knaperstekt lax!

IMG_0811.JPG

Ingredienser, 1 port:
125 g laxfilé
150 g färskpotatis
Saften ur 1/2-1/3 citron
30 g Naturell lättkvarg
1 knippe dill
Gurkmeja
Salt
Övriga kryddor till laxen, gärna något "hetare" men lite sting.

Tillagning:
1. Sätt på en kastrull med vatten. Lägg i potatisen i jämnstora bitar med klippt dill, salta lätt och låt koka tills potatisen blivit mjuk.
2. Krydda laxen med valfria kryddor, jag använde mig enbart av Santa Marias kebabkrydda och aromat, en kombination jag tycker om. Stek hårt på båda sidorna så att laxen får en ordentlig yta och gärna lite tidigare än genomklar, då den lätt annars blir torr på eftervärmen.
3. Blanda såsen med pressad citron, och lite salt samt en skvätt vatten för rinnigare konsistens. Tillsätt gurkameja för en mer gul färg, det smakar inget utan ger bara såsen en trevlig och mer färgglad nyans.
4. Töm av potatisen, och servera med lax, citronsås och en god och somrig sallad upptill!

Innehåll:
Protein: 31
Kolhydrater: 26
Fett: 17
Kcal: 385

IMG_0807.jpg
IMG_0808 2.jpg
IMG_0810.JPG
IMG_0812.JPG

Hoppas ni gillar receptet, och låt mig gärna veta vad ni tyckte!

Ta hand om Er och njut av sommaren.
Starka kramar, J.

Kommentera

Frisk midsommar-cheesecake med citron & passion

2018-06-21 10:12 av Jenny Andersson

Imorgon väntas dans runt midsommarstången, skratt och god mat i härligt umgänge! Och i år ville jag dela med mig av en härlig tårta som jag klurade ihop igår, som både är lättgjord och i en nyttigare tappning. 30 minuter att göra och sedan några timmar i frysen. En raw botten och lättare cream cheese av frisk smak på toppen! Servera med färska, solmogna jordgubbar och midsommarafton är fulländad!

IMG_0547.jpg

Ingredienser, 1 form ca 25cm i diameter.
Botten:
15 dadlar
3 dl sötmandel
1 tsk kokosolja
2 msk kakao
1 nypa salt
Ca 2 msk vatten för en mjukare konsistens

Cream cheese:
400 g philadelphia light 2%
1 dl vaniljkvarg, arla
3 passionsfrukter
Skalet från 1 citron + saften ur 1/2 citron
6 droppar vaniljextrakt
6 steviasuketter, spädda i 1 msk vatten


Tillagning:
1. Mixa samman samtliga ingredienser till botten med en matberedare eller en stavmixer.
2. Platta ut i en springform med löstagbara kanter till ett tunt och jämnt lager.
3. Blanda samtliga ingredienser till cream cheesen i en bunke och rör om väl. Smaka av efter hur mycket syra/sötma du önskar, och applicera ev. mer citronsaft alt. ytterligare någon steviasukett, för mer sötma/syra.
4. Häll cream cheesen över bottenskiktet och bred ut jämnt. Ställ in plant i frysen ca 4-6 timmar alt. över natten.
5. Ta ur cheesecaken ca 30 minuter före servering, och toppa med skivade, färska jordgubbar.
6. NJUT!

IMG_0543.jpg
IMG_0542.jpg
IMG_0545.jpg
IMG_0546.jpg

Hoppas att ni tycker om tårtan och testar den till årets midsommar!
Njut av en härlig högtid!

Starka kramar, J.

Kommentera

”I en relation” - med Din kropp.

2018-06-20 17:08 av Jenny Andersson

Facebook flaggar till och vill visa vem av dessa "vänner" som precis uppdaterat sin relationsstatus, i en lista där Du kan välja allt från "singel", "gift" eller "komplicerat". Frågan är vilken av dessa alternativ som Du skulle välja om frågan istället gällde förhållandet till Din egen kropp. Den mycket skrämmande sanningen är nog dessvärre att alltför många skulle scrollat ned till det sistnämnda, för komplicerat är ett väl förklarat ord till förhållandet som många faktiskt har till sin kropp.

För att lämna Facebook bakom oss, även om den likt fler sociala plattformar har en enormt stor påverkan på sättet vi tar in information, och med vilka ögon vi faktiskt på ser oss själva. Så lägger vi fokuset idag istället på HUR vi väljer att se på oss själva. Om vi leker med tanken att Du aldrig har mött en människa tidigare eller sett någon annan kroppsform, så hade många troligtvis inte heller valt alternativet "komplicerat". För utan en jämförelse, så skulle Du istället vara 100% Dig själv till Din fulla potential utan att jämföra eller trycka ned Din egen kropp, bara för att någon annan enligt Dig är "snyggare" eller "bättre".

För vad är snyggt? Och vad är bra? Vad som är attraktivt eller eftersträvansvärt sitter enbart i betraktarens ögon. Det som Du inte tycker om hos Dig själv, kan vara det som någon annan drömmer om. Genom alla dessa tusentals intryck som många av oss får dagligen, så är det ytterst vanligt att vi väljer att se andra människors bättre sidor. Däremot, av någon anledning sker istället lätt det motsatsen hos Dig själv. Du lyfter dina svagheter, men inte Dina styrkor.
Du väljer att se det Du vill se, vilket gör att Du många gånger enbart ser det positiva av bilden, klippet eller personen Du lite hemlighetsfullt klickar in på allt som oftast. Men även hos denna person, den person som verkar ha det mest otroliga liv, den mest fantastiska kroppen, den allra omtänksamme partnern eller de roligaste festerna. Allt har en baksida, men den visas inte. Så därför kommer Du som sitter där, också att jämföra Dig med alla dessa sållade, fantastiska sidorna, och baka ihop dem till en mental drömvärld och sätta den i jämförelse med det liv Du lever, i Din kropp.

Skärmavbild 2018-04-24 kl. 18.02.15.png

Så hur vore det att istället att sluta fred med Dig själv och istället göra Dig så bra som Du kan på det sättet som Du drömmer om. Inte vad andra vill. Istället för att jämföra Dig och gå en hel livstid med statusrelationen "komplicerat", se till att sätt Din status på "i en relation" - med dig själv. I en sådan relation där Du aktivt jobbar för att må bra, där det fysiska i Din kropp representerar ena halvan av relationen, medan den andra halvan är Din mentala styrka. Där livet inte går ut på att trycka ned, utan istället att lyfta upp Dig själv. För inte skulle Du vilja syna Din livspartners mindre bra sidor, för att sedan kunna älta dem likt ett eko i en kilometerlång tunnel vad ut och dag in.

Så var snäll mot Dig själv, håll Dig själv i handen och byt Din komplicerade status till "I en relation" där välvilja mot Dig själv blir Ditt ledord.

Ta hand om Dig, för Du har bara en kropp.
Starka kramar, J.

Kommentera

Sötsyrlig Rabarberpaj

2018-06-15 16:49 av Jenny Andersson

Inte är det mycket som slår kombinationen av sött och syrligt en varm sommardag! Dagen bjöd på en ledig eftermiddag så med famnen full av ett gäng vackra, krispiga rabarber så fixade jag därmed ihop en underbar rabarberpaj lagom till helgen! För er som vill testa, så kommer receptet här!

IMG_0353.jpg

Innehåll, 1 form á 8 bitar:
450 g rabarber
2 (över)mogna bananer
2 dl havregryn
40g wheyprotein, JFsupplements smak av Päronglass (går att utesluta, ersätt dock då gärna med ca 1 tsk vaniljpulver för ökad vaniljsmak)
1 tsk bakpulver
1 tsk kanel
1 ägg
6 st små Stevia sötningsuketter, spädes i 1 msk vatten
60 g rumstempererad kokosolja

Tillagning:
Sätt ugnen på 200grader.
Skala rabarbern och hacka i centimeterstora bitar.
Lägg rabarbern i botten av en rund form, ca 25cm i diameter.
Blanda samman resterande ingredienser till en smet i en bunke.
Täck rabarbern med smeten och bred ut till ett jämt lager som täcker hela formen.
Grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter, tills pajskalet har fått fin, gyllene färg.
Servera med en klick Njie vaniljpudding eller Njie vaniljsås! Smaklig spis!

Innehåll/bit: (inkl. Njie VaniljPropud, 50g)
Protein: 6,5 (11,5)
Kolhydrater: 14,6 (16,9)
Fett: 9,2 (9,9)
Kcal: kcal 171 (207)

IMG_0351.jpg

IMG_0354.jpg
IMG_0350.jpg
IMG_0352.jpg

Njut av sommaren, trevlig helg!

Starka kramar, J.

Kommentera

Jennys proteinrika frukt & nötlimpa

2018-06-10 09:36 av Jenny Andersson

En lugn helg med altandörren öppen ut mot skogen och doften av nybakat bröd som sprider sig från ugnen. Ljumna skivor av ett grovt, proteinrikt och saftigt bröd redo att fylla picknickkorgen. Mer än så behövs inte för att göra min dag komplett, håller Ni med?
Som alltid när jag bakar så är det enkla och smidiga bakverk som sköter sig bra själva, dessutom fyllt med protein, god torkad frukt och nyttiga fetter från fröna! Ett recept som ni helt enkelt måste prova!

IMG_0088.jpg

Ingredienser, 1 limpa, á 12 skivor.
2 dl hela havregryn
5 dl dinkelmjöl alt. havremjöl (mixa havregryn i en matberedare eller stavmixer till ett slätt mjöl)
1 dl linfrön
1/2 dl pumpafrön
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
3 msk flytande honung
1 dl russin
1 dl hackade aprikoser
1 dl hackade hasselnötter
2,5 dl lättkvarg + 2-3 dl vatten

Tillagning:
1. Sätt ugnen på 200 grader och fyll en brödform ca 12x25 cm med ett bakplåtspapper.
2. Rör ihop alla torra ingredienser i en bunke.
3. Rör till sist ned lättkvargen och vatten, börja hellre med lite för lite vatten och utöka om degen blir för fast. Den skall vara rejält kladdig, mer likt degig "smet".
4. Häll i smeten i formen och toppa med lite havregryn för fin garnetyr.
5. Låt stå i ugnen ca 45-60 minuter. Jag provsticker alltid mina bröd med en baktermometer, och se till att brödet i mitten når upp till 98 grader, så det inte riskerar att bli döbakat.
6. Ta ut ur ugnen och luft ut bröden från formen, låt stå kvar i pappret på ett galler och svalna. Servera med ex kalkonskinka, gurka och lite sallad, och du har en helt underbar frukost eller mellanmål!

Innehåll, per skiva, beräknat Dinkelmjöl:
Protein: 7,3
Kolhydrater: 31
Fett: 5,5
Kcal: 195

Innehåll, per skiva, beräknat Havremjöl:
Protein: 6,4
Kolhydrater: 21
Fett: 5,75
Kcal: 166

IMG_0089.jpg
IMG_0092.jpg
IMG_0091.jpg

Hoppas att ni älskar brödet, och berätta så gärna vad ni tycker om det eller tagga mig i era bilder!

Ta hand om Er och ha en helt underbar söndag i solskenet!
Starka kramar, J.

Kommentera

Sommargod hallonpaj

2018-05-21 15:15 av Jenny Andersson

Nyttigt, gott och somrigt förklarar denna fantastiskt ljuvliga, varma hallonpaj med ett knäckigt och proteinrikt täcke! En klick vaniljsås till det och sommarfikan komplett på en filt i skuggan! I en sund och hållbar livsstil, så sitter en bärpaj aldrig fel!


Skärmavbild 2018-05-21 kl. 15.14.35.png

Innehåll, 8 bitar:
200 g hallon
2 dl havregryn
1 väl mogen banan
1 dl wheyprotein, JFsupplements smak av Päronglass
1 tsk bakpulver
1 tsk kanel
1 ägg
2 tsk flytande honung
60 g rumstempererad kokosolja

Tillagning:
Sätt ugnen på 200grader.
Lägg hallonen i botten av en rund form, ca 25cm i diameter.
Blanda samman resterande ingredienser i en bunke.
Täck hallonen med degmassan och bred ut till ett jämt lager som täcker alla bär.
Grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter, tills pajskalet har fått fin, gyllene färg.
Servera med en klick vaniljpudding eller Njie vaniljsås!
NJUT!

Innehåll/bit:
Protein: 5
Kolhydrater: 12
Fett: 9
Kcal:149 kcal

Skärmavbild 2018-05-21 kl. 15.14.59.png

Skärmavbild 2018-05-21 kl. 15.15.07.png
Skärmavbild 2018-05-21 kl. 15.15.27.png

Hoppas ni tycker om pajen MINST lika mycket som vi gjorde! Och glöm inte, en sund livsstil behöver inte innefatta torra och tråkiga matlådor. Nyttigt kan också vara gott, och det skapar också ett så mycket gladare och roligare liv!

Ta hand om Er och må väl.
Starka kramar, J.

Kommentera

Nästa sida »

Här i BODYs bloggar ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på Body.se. Läs våra regler.

Jenny Andersson

Jenny Andersson

Senaste inlägg


Det finns många tunga skäl att prenumerera

BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.

Varje månad i BODY

  • De bästa styrketräningstipsen
  • Nyheter från hela världen
  • Forskning om träning och kost
  • Frågor & svar
  • Tävlingar
  • Personporträtt med de som har lyckats
  • Kostråden för mer muskler och mindre fett
  • Skvaller från fitness- och bodybuildingvärlden

  • BODY 404, augusti

  • BODY 403, maj 2018

  • BODY nr 1 2018

  • BODY 401, december 2017

  • BODY Mat, Nummer 1

  • BODY 400, november 2017

  • BODY 399, oktober 2017