Jenny Andersson

En sund livsstil innebär inte Elitnivå.

2017-07-20 15:34 av Jenny Andersson

En väldigt vanlig fras som jag ofta får höra är; "Jag vill ha en fitness-kropp men utan att tävla". Ur samma sekund som detta går in genom mina öron så startar också mina varningslampor på full effekt. Denna fras är en fras skapt ur ett skev ideal kring hur en kropp normalt sett ser ut och hur en kvinnokropp rent naturligt också bör se ut, för att kunna fungera som den skall.

Det jag därför vill poängtera med detta inlägg, att en sund livsstil där vi gör dagliga och aktiva val för att få vår kropp att må bra, är långt ifrån det som krävs för att hamna i en fysisk form där alla genetiska och naturliga förutsättningar är förbi, och kroppen istället ställs i extrema tävlingssammanhang. Därför är det också så otroligt viktigt att man kan skilja på vad som är en vältränad och hälsosam kropp, gentemot vad som är en tävlingsform. Att ställa krav på sig själv till en nivå där det klassas som extremt, bör man också vara väl medveten om att det i sin tur kommer att kräva extrem disciplin både kring kost och träning, för att ta sig dit. Så, för Din skull - blanda inte ihop elitnivå med vad som är en hälsosam livsstil under en lång och hållbar tid.
Varför har elitidrottare annars en karriär på "enbart" x antal år?
Svar: På grund av den enkla anledningen att det inte är hållbart i livslång tid. Oavsett sport, så är en hälsosam nivå och extremsports-nivå, ofta två skilda saker. Därav namnet EXTREM-sport.

Skärmavbild 2017-07-20 kl. 15.41.51.png

Jag själv väljer att tävla då det utmanar mig både mentalt och fysiskt, då jag är en person som älskar utmaningar och att ständigt jaga förbättring. Om det så är att pressa mina fysiska eller mentala nivåer, så drivs jag av att göra det som annars kan verka omöjligt. Däremot, så är den form jag besitter under tävling, Inget som jag behåller under resten av året. Under den korta tävlingsperiod är formen i det extrema, för att resten av året återgå till en fylligare figur med en högre fettprocent ihop med en starkare och mer energisk fysik. Charmen med att älska sin kropp i alla former. Utan att kunna göra det, kan jag inte heller utvecklas. Om jag så väger 10 kg plus eller minus, så är det fortfarande mitt sunda tänk kring förhållandet mellan kost och träning som gör att jag min livsstil.

Så för din skull, en sund livsstil med kloka val kring vad du stoppar i dig och att du rör på dig - det är sunt. Och det är något helt annat än vad en elitsatsning inom fitness eller bodybuilding är. Så fokusera på vad som är relevanta mål, där målen också är SNÄLLA mot vad du vill och kommer kunna utföra för. När målsättningen blir skyhög ställs också kraven på vända, vilket i sin tur skapar både fysiskt och psykiskt stress. Där vi hamnar så långt ifrån hälsa och välmående som vi bara kan komma.

Skärmavbild 2017-07-20 kl. 15.41.03.png
En sund inställning där kosten består av bra och hälsosamma råvaror, som din kropp mår bra av!

En sund kropp och en sund inställning, då kan vi också skapa en sund och hållbar livsstil, som du tar med dig livet ut.

Ta hand om er.
Starka kramar, J.

Kommentera

Somrig Protein-isglass

2017-07-17 18:30 av Jenny Andersson

Vad är väl sommar och sol om inte en svalkande glass? Om den också då bara tar ett par minuter att sno ihop, samtidigt som den både är snål på energi & innehåller protein, då kan det inte bli mycket bättre en varm sommardag! Testa och njut, troligtvis kommer du också att få en ny favorit!

Ingredienser:
Hallon, tinade.
1-2 skopor BCAA med smak av Ferraribilar, JF Supplements
1 msk Funlight koncentrat med smak av jordgubb för extra mycket smak.


Skärmavbild 2017-07-17 kl. 18.35.53.png

Gör såhär:
Mixa samman hallon till en slät massa. Blanda BCAA:n med 1-2 dl vatten och häll ned bland hallonen. Häll sist i en liten skvätt Funlight för extra smak och mixa samman till en jämn vätska.
Häll i glass-smeten i Ice-pops formar och låt stå i frysen några timmar!

Skärmavbild 2017-07-17 kl. 18.42.32.png
Skärmavbild 2017-07-17 kl. 18.39.59.png

Ta hand om er och njut av sommaren med mycket proteinglass!
Starka kramar, J.

Kommentera

Att inte jämföra sig med andra.

2017-07-12 14:15 av Jenny Andersson

Som rubriker lyder, men som för många är otroligt mycket svårare än vad det kan låta: Att inte jämföra sig med någon annan. Ett viktigt ämne som enligt mig är väl värt att ta upp, då jag alla gånger förespråkar att det du inte kan göra något åt, bör du heller inte lägga någon energi på.

Många personer som jag möter i mitt arbete, leder oss många gånger in på just detta ämne. Därav är det också enligt mig ack så viktigt att belysa just detta. När det kommer till vår hälsa, skall den också baseras på VÅR kropp. Inte någon annans. Vi har alla olika kroppar, förutsättningar, genetik, bakgrund osv som har lett oss dit vi är idag. Ingen kan ta det ifrån oss, men inte heller skall det påverka oss åt det negativa hållet. Avund är sällan något positivt, så länge du inte kan finna motivation i andras framgång. Då kan det däremot ha en otroligt stor positiv påverkan, men då gäller det att det stannar där - i det positiva. Andra människors prestation, inkomster, utseende, arbete osv, är aldrig något som Du själv kan påverka. Det enda som du däremot kan påverka, är ditt bemötande till hur du uppfattar och tar emot dessa intryck. Hur du väljer att påverkas av vad du ser, är också ditt eget ansvar. Det är en otroligt viktig faktor att kunna inse och låta andra vara bra, UTAN att förminska sig själv. Mer vanligt förekommande är detta hos personer av det kvinnliga könet, då avund och ideal ofta är väl så vanligt både bland unga som gamla, vilket många gånger kan leda in på psykisk ohälsa och för hög press i det långa loppet.

Skärmavbild 2017-07-12 kl. 14.21.49.png

Om någon person har något som du finner attraktivt, vilket kan vara allt från en positiv inställning, kämpaglöd, ett driv, kunskap, ett tilltalande utseende osv, ställ dig då frågan; Vilket av dessa attraktiva drag kan du påverka? Inget. Däremot kan du vända detta för ditt eget driv, och ställa dig frågan hur har denna person har gjort för att tagit sig hit? Om du då önskar något av detta kanske du kan tänka ut vad du skulle behöva justera i det liv som du lever nu? Det finns troligtvis flera punkter som du skulle kunna förbättra, utan att samtidigt förminska dig själv. Att lära sig se sina fördelar, men samtidigt sin utvecklingspotential i vissa moment, får istället en positiv och utmanande effekt på oss, än en negativ och hämmande känsla.

Alla gånger så handlar det i grunden om hur du själv väljer att tackla och ta emot den information som vi varje dag matas med. Andra kan vara bra utan att du skall upplevas sämre. Din prestation och någon annans prestation är två helt skilda saker. Du vet inte vad denna person har gjort tidigare i livet, hur länge eller hur hårt denna har kämpat för att ta sig dit den är idag. Se då istället att alla kan lyckas. Ingen föds med allt man kan önska sig, utan alla får jobba hårt för att uppnå det man vill. Genom att arbeta med positiv energi så kommer man långt. Och att då på ett nedvärderande sätt jämföra dig med andra, kommer ta dig precis raka motsatsen.

Skärmavbild 2017-07-12 kl. 14.17.43.png

Så jag ber dig därför nästa gång du är påväg att klandra dig själv; Tänk ett varv till och se istället hur långt Du har kommit, där varje steg i rätt riktning är en seger. Inget sker över en natt, utan små små framsteg, dag in och dag ut, kommer så småningom att ta dig dit du vill. Detta, genom att enbart jobba med dig själv.
YOU vs YOU, ingen annan.

Ta hand om Dig och njut av en fantastisk sommar!
Starka kramar, J.

Kommentera

Krämig Flygande Jakob

2017-06-19 12:33 av Jenny Andersson

Lättlagat, gott och nyttigt - mina tre ledord när det kommer till matlagning!
Den klassiska rätten flygande Jakob, god och väldigt barnvänlig rätt, men dessvärre också de flesta gånger fylld av en fet sås gjord på grädde. Som alltid när jag lagar mat och vill dela med mig av recepten, så vill jag alltid laga mat som gynnar vår hälsa och får oss svenskar att äta mer hälsosam mat, med ett innehåll av såväl kolhydrater, protein och fetter av god kvalité. Också ett recept med en ny test på Njies nya kvargsåser, även denna toppengod!

Igår blev det därför min variant på Flygande Jakob till söndagsmiddag, där krämigheten stod för ledordet i rätten. Krämig sås, mjuka och varma bananer och krispiga jordnötter, Top 10 vardag som helg!

Skärmavbild 2017-06-19 kl. 12.36.17.png

Ingredienser, 1 form ca 25x20 cm.
Kokt Jasminris (ca 2-3 cm kokt ris skall fylla botten av formen)
800 g färsk kycklingfilé
Salt, peppar
Valfria kryddor
2 burkar Njie kvargsås, smak Barbeque
100 g kalkonbacon
Jordnötter
1-2 bananer

Tillagning:
Koka riset enligt förpackningen. Strimla kycklingen och fräs i en stekpanna tills den nästan är klar, resten går färdigt i ugnen. Salta, peppra och krydda med resterande, valfria kryddor.
Hacka bananerna och strimla kalkonbaconet.
Häll Barbeque-såsen i en kastrull och späd ut med vatten tills att den får en lätt krämig konsistens och låt koka upp snabbt.
Bred ut ris på botten av formen, ca 2-3 cm tjockt. Häll på kycklingen och bred ut bananerna. Häll över såsen, toppa med kalkonbacon och jordnötter.
Låt stå i ugnen ca 12 minuter på 225 grader. Sätt ev på grillstyrka sista minuterna för mer yta på gratängen!
Servera med en god sallad, smaklig måltid!

Skärmavbild 2017-06-19 kl. 12.36.42.png
Skärmavbild 2017-06-19 kl. 12.36.31.png
En rätt med flera olika och goda texturer. Knaprigt, krämigt och mjuka bananer!
Skärmavbild 2017-06-19 kl. 12.36.50.png

Hoppas ni kommer att tycka rätter är lika god som vi! Låt mig mer än gärna veta vad ni tycker genom att lämna en kommentar nedan.

Ta hand om er och ha en trevlig midsommarvecka!
Starka kramar, J.

4 kommentarer

SUMMERBOOST 2017 FBG

2017-06-16 17:13 av Jenny Andersson

Tiden går fort när man har roligt sägs det, och om tiden då springer iväg borde det också innebära att man har riktigt, riktigt kul! Svar JA!
Jag är så glad och tacksam att jag drog igång sommarens stora projekt här hemma i Falkenberg, SUMMERBOOST 2017 Falkenberg. Ett nytt koncept som jag körde igång med som pågår under hela sommaren, juni till augusti. Jag vågade inte gissa hur många som skulle vara intresserade av att hänga på min idé, men ibland måste man våga för att vinna, och jag skulle inte kunna vara mer stolt och tacksam för mina 20 stycken krigare som hakade på tåget!

Skärmavbild 2017-06-16 kl. 17.27.25.png
Skärmavbild 2017-06-16 kl. 17.29.43.png

Jag satte ett maxantal på just 20 platser, och helt fantastiskt att på så kort tid fylldes alla platser och gruppen blev maxad. Det är något visst med att arbeta med en grupp då alla verkligen påverkar varandra och kan peppa varandra till att ta i lite extra varje gång. Jag hade endast en, simpel regel i gruppen: Inget gnäll och ingen negativitet. Allt sådant lämnas hemma. Tar man med en positiv inställning och ett leende på läpparna, kan det inte bli annat än bra!

Då många inte vill vara inomhus på sommaren, så tänkte jag därför om, och vände på det. Om ingen vill gå in i det fina vädret, får vi istället ta oss ut och träna utomhus! Sagt och gjort, bor man som jag här på västkusten i Falkenberg med bara ett stenkast från havet så skall man verkligen ta vara på detta och inse alla möjligheter det bjuder in till! GRATIS dessutom! Inga gymkort krävs, inte ens ett par skor! Vill du kan du träna barfota och det enda som krävs är en vilja att svettas, bli sandig och att ha kul!

FullSizeRender 2.jpg
IMG_8317.JPG
Sommar, sol, glädje & träning!

Oavsett vad det gäller, så handlar det om att våga hitta på nya saker och anta nya utmaningar för att bli utvecklas. Det var ett tag sedan jag arbetade med en större grupp, men det finns inget som är roligare än att utmana sig själva för att bli just bättre! Det finns inga utmaningar som vi inte växer av, oavsett hur utgången blir så lär mig sig alltid något nytt och skaffar nya erfarenheter!

Sommaren lång kommer vi varje vecka att svettas på stranden och avsluta hela kalaset med en härlig grillkväll efter sista passet. Sommaren 2017, en början på något som kommer bli något riktigt, riktigt bra och stort! VÅGA pröva nya utmaningar, du vet aldrig vad som väntar bakom en stängd dörr!

Nu fortsätter vi kriga på stranden och jag längtar varje vecka efter veckans SUMMERBOOST-pass! Mer träning, mer skratt och mer glädje!

Ta hand om er och njut av helgen.
Starka kramar, J.

Kommentera

5 nyttiga såser till grillkvällen

2017-06-14 16:46 av Jenny Andersson

Grillat kött, grönsaksspett och klyftpotatis! En stående klassiker när det kommer till grillkvällar som alltid går hem. Men för många är tallriken långt ifrån komplett utan den krämiga såsen till maten som pricken över i. Är det dock något man vara uppmärksam över, är det innehållet i köpta såser som ofta är fyllda av energi och dessvärre av det mindre önskvärda sorten. Istället för att då köpa en sämre sås, vad passar då inte bättre än att göra en egen, med bra produkter och råvaror? På några få minuter har du en god och kall som lätt kan förberedas i förväg, där alla baserad på antingen kvarg, kesella eller slätmixad minikeso. Mina top 5 vill jag därför dela med mig av idag till er, hoppas ni kan hitta en eller flera favoriter att testa i sommar!


Tzaziki:
Riven gurka
1 Pressad vitlöksklyfta
Finmald svartpeppar
Lättkvarg/lättkesella/minikeso

Till alla rätter, tsatsiki ligger alltid hos mig i toppen! Fräsch och med tuggmotstånd passar den till såväl kött, fågel och fisk.
Riv gurkan och krama ur den mesta av vattnet. Pressa i en vitlöksklyfta i kvargen/kesellan, lite svartpeppar och den rivna gurkan och rör runt. Späd ev. ut med mer vatten för lösare konsistens på såsen.

Skärmavbild 2017-06-14 kl. 16.44.24.png

Chilisås:
Santa Maria Tacosås + ev, lite Sambal Oelek om man gillar starkare såser.
Lättkvarg/lättkesella/minikeso

Med endast två ingredienser kan det knappt bli lättare. Blanda i någon/några matskedar chilisås i kvargen och rör runt. Späd ev. ut med mer vatten för lösare konsistens på såsen.


Citronsås:
1/2 citron
Citronpeppar
Lättkvarg/lättkesella/minikeso

En riktigt fräsch sås som verkligen passar perfekt till fisk!
Dela citronen och pressa ned saften i kvargen/kesellan. Häll i lite citronpeppar och rör runt! Späd ev. ut med lite vatten för lösare konsistens på såsen.


Avokadosås:
Avokado, mosad
1/2-1 fintärnad tomat
1/2 pressad vitlöksklyfta
1/2 pressad lime
Salt, peppar
Lättkvarg/lättkesella/minikeso

Med en härlig färg och krämighet passar denna sås såväl till grillat som en guacamole till en god tacos!
Mosa avokadon och hacka tomaten riktigt smått. Blanda med kesellan/kvargen och pressa därefter i vitlöken och limen. Salta och peppra. Späd ev. ut med lite vatten för lösare konsistens på såsen.

Zucchini_corn_tacos_guacamole2.jpeg

Twistad Äpple-Tzaziki:
1/2 rivet äpple
1/2 pressad vitlöksklyfta
Salt/peppar

Den klassiska tzazikin med ny touch! Riktigt frisk blir denna sås med äpple i, och passar strålande till både kött och fågel!
Riv äpplet och pressa vitlöksklyftan i kvargen/kesellan. Blanda i lite svartpeppar och ev. lite salt. Späd ev. ut med lite vatten för lösare konsistens på såsen.


Glöm inte att det inte är svårt att äta nyttigt, men det gäller att hitta små saker i vardagen som på lång sikt gör stor skillnad för en mer hälsosam livsstil med bättre kostvanor. Många bäckar små.

Lycka till i köket.
Stora kramar, J.

Kommentera

Kryddstark kycklinggryta med färsk spenat, paprika & soltorkade tomater

2017-05-29 13:15 av Jenny Andersson

Pasta, pesto och kyckling. En klassiker som alla gånger går hem hos både stora som små! Vardagsrätter som dessutom är både lätta, snabba att göra, smakrika och med bra innehåll. Kan det bli bättre?

En tanke som slog mig när jag lagade denna rätt igår, är att det finns så fantastiskt bra möjligheter numera att laga bra och näringsrik mat. Nya produkter som tas fram med goda smaker och bra värden. Igår testade jag därför en ny produkt från Njie, deras nya kvargsås. Fantastiskt krämig och med bra smak. En stor eloge till de företagen som arbetar för att ta fram mer hälsosamma kost-alternativ i vardagen!

FullSizeRender 3.jpg

Ingredienser:
1/2 burk färdigstrimlade soltorkade tomater
1 burk parprika/cashewpesto, ICA
800 g färsk kyckling
1 påse färsk spenat, ca 400 g.
2 burkar Njie kvargsås, Tex Mex
1 pkt Bönpasta, Risenta

Tillagning:
Tärna kycklingen och låt den stekas snabbt i grytan. Häll i strimlade, soltorkade tomater, paprikapeston och kvargsåsen. Fyll därefter en av de tomma kvargburkarna med vatten och häll i gryten. Låt puttra ca 5-10 minuter tills såsen tjocknat något.
Koka därefter pastan enligt anvisningarna.
Blanda sist i den färska spenaten i pannan och låt mjukna i kycklinggrytan. Servera med pastan och en god sallad!

FullSizeRender 5.jpg
FullSizeRender 6.jpg
FullSizeRender 4.jpg

Lycka till i köket!
Starka kramar, J.

3 kommentarer

Krämig Tacopaj

2017-05-22 18:21 av Jenny Andersson

Nu när sommaren verkligen är här och man kan tillbringa sommarkvällarna utomhus, kan det vara roligt att byta ut den grillade maten mot något annat, och vad passar inte bättre än en tacopaj! Tacosen som verkligen klingar fredagsmyg i våra svenska öron är en sådan rätt som blir vad man gör den till. Det går att få till supermat, men man kan också skapa motsatsen beroende på råvaror och tillbehör. Igår twistade jag till den klassiska tacosen till en tacopaj och bjöd min älskade sambo på, och med ett toppbetyg tillbaka dessutom!
Superlätt att göra, krämig, god och med bra innehåll passar den perfekt såväl en höstkväll framför brasan som en solig kväll i maj.

FullSizeRender 4.jpg

Ingredienser:
200 g cream cheese light/ Philadelphia light, 5% fett
600 g nötfärs, 5% fett
Drygt 1 pkt tacokrydda, Spicemaster (utan socker eller tillsatser)
1,5 dl vatten
ca 100 g avrunnen majs
1,5 tunt skivad tomat
150 g riven/hel ost, light

Gör såhär:
Fräs nötfärsen i en stekpanna och häll i tacokryddan. Blanda därefter i majsen i färsblandningen. När färsen är väl blandad och genomstekt, häll på vattnet och låter allt koka samman ca 5 minuter tills vattnet kokat bort.
Bred ut mjukosten på botten av en ugnssäker form. Häll därefter ut färsen till ett jämnt lager och täck med tunt skivade tomater. Täck alltsammans med osten och gratinera i ugnen ca 20-25 minuter, håll koll på osten så att den inte bränns. Täck den isåfall med lite aluminiumfolie.

Servera med tunt skivade potatisar kryddade med valfria kryddor, som gått i ugnen i ca 15 minuter, med lite extra grillvärme för mer krisp, ihop med en god sallad!

FullSizeRender 3.jpg
FullSizeRender 2.jpg
FullSizeRender 5.jpg

Hoppas att ni tycker om den lika mycket som vi! Berätta gärna för mig vad Du tyckte! Lycka till!

Starka kramar, J.

1 kommentar

Somrig smulpaj med hallon & blåbär

2017-05-03 09:50 av Jenny Andersson

Maj är kommen och likaså våren. Sommarkänslorna tog den med sig när termometern visar uppemot nästan 20 grader och promenaderna kräver endast en tunn tröja för svettas. Med sommarkänslorna kommer också suget efter grillad mat, lugna utomhuskvällar och fräscha efterrätter! En stående favorit hos mig är alltid smulpaj, om det så är med äpple, rabarber eller bär. Så därför firades också våren in med just en smulpaj. God, bra innehåll och liksom alltid väldigt simpel att slänga ihop!

Skärmavbild 2017-05-03 kl. 09.51.11.png

Ingredienser:

4-6 portioner, ca 15x25 cm form.

Hallon/blåbär, lagom så att det täcker botten. (Jag använde inga specifika mått.)
3-4 dl havregryn
3 äggvitor
2 msk kokosolja, smält till flytande
3 msk steviaströ
1 krm vaniljpulver
150 g minikeso
Kanel, valfritt
Flytande honung

Gör såhär:
Blanda samman alla ingredienser utom honungen till en smulig massa. Häll ut över bären och tryck ut så det täcker formen. Ringla över lite honung och placera mitt i ugnen på 200 grader ca 20 minuter.

Servera med ex Njie vaniljproteinpudding som är relativt lös i konsistensen och fungerar som ett bra komplement för söt vaniljsås.

Skärmavbild 2017-05-03 kl. 09.51.23.png
Skärmavbild 2017-05-03 kl. 09.51.35.png
Skärmavbild 2017-05-03 kl. 09.51.52.png


Träna hårt, ät mycket och njut av våren och den härliga sol vi bjuds på!
Starka kramar, J.

Kommentera

Delad glädje är dubbel glädje

2017-04-17 18:05 av Jenny Andersson

Min första säsong som coach, med min debuterande atlet Jasmin är nu till historia. En 17 veckors lång diet för Jasmin som vi avslutade i helgen på Tyngre Classic i Stockholm. Många minnen tar vi med oss, många erfarenheter rikare och med blodad tand för oss båda, både som coach och atlet.

Jag och Jasmin har arbetet ihop sedan hösten 2015, då hon för första gången blygsamt kom in till mitt kontor och önskade att forma om kroppen och komma i bättre form. Vi kunde efter hand bocka av mål efter mål och suget efter mer blev större, tills jag en dag föreslog tävling för henne då jag såg stor potential i både fysik och intresse, samt att jag hade arbetat med Jasmin i över 1 år och visste vad hon gick för.
Med några dagars tänkande så kom hon tillbaka och hon hade bestämt sig, men med ett ultimatum tillbaka - med mig som coach. Jag som absolut inte hade några tankar gällande tävlingscoaching fick nu tänka till ett antal gånger, då det kräver mycket arbete och energi då jag vill ge atleten 110% av mitt stöd. Att köra som coach för Jasmin eller att inte få se henne blomma ut som atlet gjorde dock mitt val enkelt, och såhär i efterhand kan jag med handen på hjärtat säga att det har varit bland det roligaste jag har gjort.

Delad glädje är dubbel glädje, så sant som det är sagt. Jasmins framgångar gladde mig mer än jag någonsin kunde tro och att få se en person varje dag utvecklas och lära sig nya saker om sig själv, har varit otroligt roligt, intressant och lärorikt. Jag är så otroligt stolt över vad denna tjej har åstadkommit och över vilken fantastisk person som har vuxit fram sedan jag träffade henne första gången.

IMG_6606.JPG
Finalfältet, Sweden Grand Prix.

Jasmin debuterade på Sweden Grand Prix där hon knep en finalplats och landade på en 6:e plats. Hon poserade fantastiskt fint med en vacker scennärvaro. Veckan efter på Tyngre Classic, räckte det tyvärr inte till finalplats trots en betydligt bättre form. Givetvis en otrolig besvikelse väl på plats när vi båda visste att vi var vassare än veckan före. Men i en bedömningssport som det är gäller det att inte ta det personligt, utan istället som konstruktiv kritik för det man kan förbättra och jobba vidare på för att kunna placera sig högre. Denna gången räckte det inte, men då gäller det att inte se det som ett nederlag, utan en lärdom. Utan motgång kan man inte uppskatta seger.
Vi lär oss av denna fantastiska resa, laddar om och förbättrar inför framtiden. En resa som bara har börjat för Jasmin och som enligt henne har "funnit sin grej", vilket är fantastiskt att höra och gläder mig som varit med henne längs hennes väg.

Skärmavbild 2017-04-17 kl. 18.07.41.png
Sista formkollen kvällen före tävling.
FullSizeRender 4.jpg
"Kvartsvändning åt höger"
FullSizeRender 6.jpg
Minuten före scen.

Vi lämnar denna vårsäsong med massor av skratt, god mat, hotellvistelser, bilkaos och enormt fina minnen bakom oss och blickar nu framåt, mot nya äventyr och utmaningar som väntar!
Jasmin hade aldrig kunnat tro att hon 2,5 år senare där på kontoret skulle stå i en bikini på scen och posera, men att våga testa nya saker utvecklar oss som människor, både mentalt och fysiskt.
Se till att du har personer i din närhet som stöttar dig, tror på dig och verkligen ser till att du kan bli den bästa versionen av dig. Därefter är det endast upp till dig själv hur bra du väljer att bli.

IMG_5942.JPG
tyngre.jpg
Vacker som en dag!
FullSizeRender 5.jpg
Vi avslutade helgen med en fantastisk god hamburgare på Svenska Hamburgerköket!
FullSizeRender 3.jpg

Bilden ovan visar Jasmins fina utveckling. Från våra första formbilder 2015 till helgens tävling 2017. ALLT går om man vill.

Framtiden är din. Gör den så bra som bara DU kan.
Starka kramar, J.

3 kommentarer

Nästa sida »

Här i BODYs bloggar ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på Body.se. Läs våra regler.

Jenny Andersson

Jenny Andersson

Senaste inlägg


Det finns många tunga skäl att prenumerera

BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.

Varje månad i BODY

 • De bästa styrketräningstipsen
 • Nyheter från hela världen
 • Forskning om träning och kost
 • Frågor & svar
 • Tävlingar
 • Personporträtt med de som har lyckats
 • Kostråden för mer muskler och mindre fett
 • Skvaller från fitness- och bodybuildingvärlden
 • BODY 397, augusti 2017

 • BODY 396, juli 2017

 • BODY 395, juni 2017

 • BODY 394, maj 2017

 • BODY 393, april 2017

 • BODY 392, mars 2017

 • BODY 391, februari 2017