Endast du kan göra jobbet

När det kommer till träning och resultat är det många som gör misstaget att ge upp för fort. Oavsett om man jobbar med coacher, personliga tränare, eller har alla förutsättningar kunskapsmässigt att lyckas så handlar det i slutändan bara om en sak, att börja och därefter inte ge upp. Börjar man aldrig kommer man heller aldrig lyckas. Alla har någon gång startat på ruta ett, kanske helt utan kunskaper men med en vilja att förändra och förbättra.

Oavsett vad man har för mål, så handlar det om att inte inte ge upp för ingen kan tyvärr göra jobbet för dig och det som är den stora utmaningen. Det finns massor av duktiga och kunniga människor som kan hjälpa dig på vägen men ingen kan träna åt dig, äta rätt kost åt dig utan allt handlar till slut om att du själv måste ta tag i det och göra något åt saken. Ett exempel är om man är överviktig och vill gå ner i vikt, Man kan inte förvänta sig att det skall ske ett mirakel på en vecka. Alla kilo som inte bör finnas har inte heller kommit över en natt, så ställ det i perspektiv till hur lång tid det har tagit att bli överviktig, till att det då är logiskt att det tar ett tag att hälsosamt gå ner dessa kilon igen. Gör man sitt bästa med både kost och träning kommer kroppen att ändras, vikten kommer att gå ner och man kommer klara sina mål, men man får inte ge upp och falla för alla frestelser utan hålla sig till planen. Att hårt jobb lönar sig, är verkligen något som man skall tänka på. Av hårt jobb kommer även resultaten men det är endast du själv som kan göra jobbet och ta dig dit du vill, genom att du tror på dig själv och inte ger upp när du stöter på oförberedda hinder eller motgångar.

Jag hjälper en väldigt härlig kille som heter Jonas, en riktig fighter som verkligen har gett sig den på att lyckas och uppnå sina mål, Beredd att verkligen jobba stenhårt för det han vill! Jonas kontaktade mig för att han inte trivdes med sin kropp, sitt utseende och det hade verkligen gått till en punkt där det fick räcka. Så med nya upplägg i kosten och träningen, där Jonas verkligen gör som han skall har gjort att han fått fantastiska resultat. Än så länge har vi jobbat i 4 veckor och vi har lång tid kvar tillsammas mot hans mål och Jonas sporrar även mig tillbaka att jobba hårdare. Han kör på och klagar aldrig, han äter mycket mat men av bra kvalité och tack vare det får han även grymma resultat. Oavsett om vi jobbar som ett team tillsammans är det fortfarande Jonas själv som kör sin morgoncardio varje morgon, planerar alla matlådor och han själv som gör jobbet! Glöm aldrig det, hårt jobb ger resultat och inget är omöjligt, det är endast du själv som sätter dina gränser. Sidorna i din bok är oskrivna, det är du själv som får fylla dem och du väljer själv hur. Så brukar jag tänka och det är något som motiverar mig till att verkligen göra det bästa av min tid för att komma närmare min drömmar!

201582712194855901157461_sbig.jpg

Kör hårt och ge aldrig upp!
Kramar från Jenny