Fritt mål i clean form

Formen sitter och kroppen har känts och svarat väldigt bra på alla upplägg och ändringar. Min förbränning är rätt så hög vilket gör att jag kan äta rätt stora mängder mat vilket alltid är skönt under diet så att energin inte sänks för mycket. Trots detta hade jag ett litet tapp och fick av min coach då ett fritt mål, alltså äta ett mål precis av vad jag ville. Att få spontant ett fritt mål så, den lyckan är enorm. Oavsett vad jag äter så är det känslan att jag får äta tills jag är proppmätt och kunna fylla på rejält inför det sista rycket med dryga två veckor kvar till tävlingsdagen!

När jag tänkte på vad jag skulle äta kom allt möjligt upp i huvudet men efter att sansa mig lite, tänka att det är nära tävling så skall mitt fria mål göras smart och gynna mig i rätt riktning. Jag har stort sug efter mycket som egentligen är bra kost så därför är mål som detta ett ypperligt tillfälle att ta var apå det och fylla på kroppen med rejält mycket mat av bra kvalité!. Jag är otroligt svag för gröt så även detta fria målet, så blev det förrätt med en liten skål havregrynsgröt med proteinpulver i, slippa väga utan bara äta! Som huvudmål stod sedan grillad kyckling, potatis och egengjord tzatsiki gjord på kvarg. Detta smakade verkligen himmelskt gott och att äta nyttigt behöver inte vara tråkigt. Mat som det här är väldigt rent och bra kost, och egentligen kost som många äter på diet, enda skillnaden var att kycklingen var marinerad. En kväll med detta framför mig i soffan upptill vilodag och kroppen har fått allt den kan behöva för att kunna ge allt hela vägen i mål!

Så tänk på detta när ni äter och väljer, man behöver som sagt inte äta skit utan det finns så otroligt mycket som är fantastiskt gott som gynnar er. Kött, fisk och fågel på grillen kan bli magiskt, och till det så kan man även testa att grilla potatisen vilket också även det blir väldigt gott. En sås gjord på lättkvarg som man kan variera i mängder och en god sallad och ni har en klockren rätt som gör er gott! Nog för att även jag älskar nutella, glass och annat så kan man ibland försöka att tänka på vad som är bäst för stunden, i mitt fall i detta skede valde jag att tänka smart med mitt mål i baktanke, och jag kan säga att jag njöt igår lika mycket av detta som jag hade gjort av en pizza! Återigen, vad jag vill ha som mest långsiktigt eller vad jag vill ha som mest för stunden.

20158288175752721157461_sbig.jpg
20158288175732401157461_sbig.jpg

Kramar från Jenny