Från sjukstugan tillbaka till gymmet!

Äntligen! Efter 9 dagar utan träning vilket för mig är det längsta uppehåll jag har haft sedan jag började träna seriöst så var jag idag tillbaka på gymmet! Förra veckan drog jag på mig en rejäl förkylning vilket sedan även ledde till feber och liggandes i soffan i 3 dygn. Jag som lider av ständiga myror i brallan trivdes inte jättebra så långe utan att få gå ut, men när kroppen verkligen säger ifrån så är det vila som gäller. Så genom att istället se det som lyx att få välja och vraka på Netfix så var det bara vila sig i form som det så fint heter och gilla läget.

När vila som var den enda medicinen så dröjde det inte heller så länge innan kroppen igår redan mådde väldigt mycket bättre. Så idag drog det för mycket i längtan till gymmet så ett mini discogymmande för armarna blev det för dagen! Dagens snabba pass innebär även en del superset för att korta ner tiden passet såg ut såhär:

Uppvärmning med lätta vikter i olika vinklar och övningar
Stående enhands bicepscurls 4×12
SS
Stående bicepscurls med Z-stång 3×12

Stående bicepscurl med stång i Cable 3×10 med sista setet dropset

Triceps overheadpress med hantel 4×10
SS
Triceps pushdowns med stång i Cable 3×10

201614185914780_sbig.jpg

Triceps overhead press med hantel

Hoppas alla är redo för 2016, idag är det första måndagen för detta året, en helt ny bok står oskriven och tom och bara du väljer hur du vill fylla i den! Fokusera på vad son gör dig lycklig och vad du vill åstadkomma, sätt mål och delmål och börja jobba mot dem i rätt riktning! Hitta det som får dig att må bra!

Många stora kramar från Jenny