You can´t fake the results of hard work

Jag vet inte hur många gånger varje månad och varje vecka som jag får höra ursäkter. För de som följer mig vet att jag är långt ifrån ett fan av gnäll. Att man skall hitta ursäkter till sig själv för att bygga en form av täckmantel, skapar endast lika dåliga ursäkter som det skapar resultat. Det må hända låta brutalt, men ofta är det sanningen som svider mest just för att den ofta träffar en öm punkt av hög igenkänningsgrad.

7a1b6309809f8ccd12c404f3c034de3e.jpg

Hårt jobb lär märkas och de som också gör detta hårda jobb som krävs, får också resultaten som de förtjänar. Vise versa får även de som inte gör något jobb, inte heller lika bra resultat. Alla de människor som åstadkommer saker och ting oavsett vad det handlar om, så är det det hårda arbetet längs med vägen som kommer ge utdelning i slutändan.

Många människor har drömmar och visioner om vad som komma skall. Vissa väljer att sätta dessa drömmar i verket, och då även skapa sig en verklighet så småningom baserats på dessa. Medan vissa väljer att fortsätta se detta som drömmar och inget mer händer. Men vad hindrar Dig? Vad är det som gör att Du inte sätter dessa idéer i verket? Behöver Du hjälp av någon på traven eller behöver du material och kunskap för att kunna ta dig dit? Vad är det som gör att du inte har påbörjat det som du drömmer om? Genom att kunna kartlägga vad som hindrar dig, och istället göra upp en plan på hur du kan arbeta MOT dessa mål kommer du varje dag kunna ta dig lite längre mot dina visioner, stora som små. Det kan komma krävas hårt jobb, men det hårda jobbet kommer sedan ingen kunna ta ifrån dig.

Skärmavbild 2016-07-07 kl. 14.43.18.png

Min andra tävling från Luciapokalen 2014. En liten tjej men med hårt jobb och mycket lärdom i bagaget.

Om man som exempel tar en person med väldigt välutvecklad fysik. Ingen kommer någonsin kunna ta ifrån denna person det som hen besitter. Alla dessa timmar av hårt jobb, dessa tusentals måltider som passerat genom kroppen och alla timmar av träning med ett specifikt mål. Ingen kan låtsat ha gjort detta, för är jobbet rätt gjort, då kommer det synas. De som jobbar hårt, får bra resultat och de som jobbar mindre hårt, får mindre resultat. Sedan behöver mängden inte vara avgörande, mer träning är inte alltid bättre utan kan istället innebära motsatsen. Men att träna smart och med en plan i allt man gör kommer resultera i framgång på något sätt. Du och enbart Du själv äger den kropp som Du besitter, och vad du gör med den är även ditt beslut. Men en sak är säker, du har bara en kropp och ett liv, så kasta inte bort den utan var rädd om det du har och vårda det väl. Det kommer att komma motgångar, men det lär också göra dig starkare när du har väl har passerat dem. Gnäll och ursäkter är inte en direktfärd till uppnådda drömmar. Det finns inga genvägar. You can´t fake the results of hard work.

Fortsätt jobba hårt och era resultat kommer.
Starka kramar från Jenny