"Fredag hela veckan" med Jenny

Att omge sig av människor som får dig att må bra kan låta så uttjatat många gånger. Men, det spelar ingen roll hur tjatigt och klyschigt det må låta, för det är så otroligt sant. Människors mående är som en kedjereaktion och alla reagerar vi på det som vi möter. Möter du en väldigt glad och positiv människa, lär du troligtvis vända dig om med ett leende på läpparna och en glad känsla i kroppen. Möter du en negativ människa lär du troligtvis känna det motsatta, att alla energi tas ifrån dig likt en urblåst ballong. Människor som endast tar din energi kommer tillslut sätta käppar i hjulet för att kunna sprida all denna glädje. då din motpart är likt en sur tvättsvamp som suger åt sig all energi, men ger inte det minsta tillbaka.

Skärmavbild 2016-07-16 kl. 08.34.17.png

Var med dem som ger dig energi likt en fylld ballong. Om det så är familjen, vänner eller ett djur. De som gör dig lycklig.

Jag fick en av de finaste kommentarerna under gårdagen. Jag träffade ett stort gäng härliga människor under en väldigt hektisk och stressig dag. Dock så sa en av dessa personerna; ”att vara med dig ger en Fredag-hela-veckan-känsla”. Vilken kommentar! När jag tänkte efter mer kring den så handlar det så mycket om hur du är som person. Jag är inte mer eller mindre mot någon utan jag är den jag är, men att kunna sprida positiv energi, glädje och kärlek till dem du omger dig med ger så mycket, och de lär ge dig det tillbaka. Likt en spiral kan denna gå varv på varv av antingen negativitet eller positivitet. Så välj dina val väl, vad vill du utstråla och vad vill du få tillbaka?

Att omge sig av glada och positiva människor kommer göra att dagarna bli så mycket roligare. Och har man roligt blir även resultaten desto bättre, för en positiv person skapar positiva resultat och framsteg. Så att jag kunde få bidra till den oslagbara fredagskänslan ”hela veckan” var en av de finaste kommentarerna som jag har fått på länge.

Skärmavbild 2016-07-16 kl. 08.21.19.png
FullSizeRender(18).jpg

Men en infallsvinkel om positiva människor, var inte den typ av person som gör att andra känner sig likt en urblåst ballong som far iväg tom och orkeslös. Var istället en person som ger andra känslan av en heliumfylld, glad och energifylld ballong redo och endast påväg uppåt! Det lär ge utdelning i slutändan.

Njut av er lördag och ta hand om er!
Starka kramar från Jenny