Jenny Andersson

Julgodis - Apelsinkulor med kokos

2016-12-18 17:16 av Jenny Andersson

Nästa julgodis blev direkt storfavoriten, superlätt att göra och magiskt goda små kulor med en fin ton av apelsin! Även gjorda som en variant av rawfood, endast skapade med dadlar som bas.

Ingredienser:
200 g urkärnade dadlar
40 g whey vaniljproteinpulver
50 g sötmandlar
Skalet av 1 apelsin
4 msk riven kokos
1 dl havrgryn
Riven Kokos och kakao till rullning

Gör såhär:
Riv skalet av en apelsin. Blanda samman alla ingredienser i en matberedare. Kör tills allt blandats och bildat en fin massa.
Forma till små bollar med fuktiga händer, och rulla därefter i antingen riven kokos eller i kakao, något som skapar helt olika utseende och karaktär på de små kulorna.

FullSizeRender(57).jpg
FullSizeRender(54).jpg
FullSizeRender(55).jpg
FullSizeRender(56).jpg
IMG_3065(1).JPG

Lycka till!
Stora kramar från Jenny

  • Skriv en kommentar

    Ditt namn

    Skicka kommentar

Här i BODYs bloggar ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på Body.se. Läs våra regler.

Jenny Andersson

Jenny Andersson

Senaste inlägg


Det finns många tunga skäl att prenumerera

BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.

Varje månad i BODY

  • De bästa styrketräningstipsen
  • Nyheter från hela världen
  • Forskning om träning och kost
  • Frågor & svar
  • Tävlingar
  • Personporträtt med de som har lyckats
  • Kostråden för mer muskler och mindre fett
  • Skvaller från fitness- och bodybuildingvärlden
  • BODY 397, augusti 2017

  • BODY 396, juli 2017

  • BODY 395, juni 2017

  • BODY 394, maj 2017

  • BODY 393, april 2017

  • BODY 392, mars 2017

  • BODY 391, februari 2017