Jenny Andersson

Dröm inte ditt liv. Lev det.

2017-01-26 17:31 av Jenny Andersson

Så länge ditt hjärta slår, vaknar du varje morgon upp till en ny dag. Oavsett vem du är, (med risk för att låta klyschig) så vaknar vi alla upp till en ny dag med nya möjligheter. Det finns inget som tvingar dig till att arbete med något du verkligen inte tycker om, leva med någon du inte älskar, träna någon träningsform du vantrivs med. Endast du själv bestämmer hur du väljer att forma ditt liv. Så hur kommer det sig då att så många inte är nöjda med tillvaron?

Det är inte alla saker i livet som vi kan påverka. Sjukdomar, olyckor, naturförändringar osv kommer alltid att ske vilket vi då får ta ställning därefter. Däremot de saker som vi kan påverka, bör vi alla gånger påverka åt ett positivt håll. Det finns ingen som någonsin får något gratis. Ingen som får ett välbetalt jobb utan att arbetat för det eller ingen som heller får en vältränad kropp utan att slita stenhårt för det. Oavsett vad så är det endast Du själv som väljer åt vilket håll du vill sträva åt. Vad är det du drömmer om i livet? Vad är det som hindrar dig från att du inte befinner dig där just nu? Dessa punkter som nu troligtvis kommer upp som hinder, hur kan du undvika eller komma runt dem?

Skärmavbild 2017-01-26 kl. 17.44.25.png

Det är inte alla gånger lätt, men det är det inte heller någon som har påstått sig vara. Livet är inte lätt, det är en bergochdalbana som skall bestiga såväl höga berg som djupa dalar, svängar och några stopp på vägen. Men om du inte väljer att våga hoppa på denna bergochdaglbana, hur kommer du då någonsin komma till målet? Det kräver sin ansträngning, engagemang och i vissa fall flertalet uppoffringar. Men om dessa skulle ta dig dit du vill och drömmer om, borde det inte vara värt det?

Det finns många saker som jag har lyckats med hittills, som jag för några år sedan inte i min vildaste fantasi kunde drömma om. Men det har också krävs jobb och stopp på vägen, men genom att hela tiden fortsätta utan att stanna och ta ett steg tillbaka, har också gjort att jag tillslut kunnat bocka av mina mål, ett efter ett.

Det jag vill komma till är därför ett ifrågasättande, har du det du drömmer om? Lever du det liv du önskar? Om svaret är Ja - stort grattis, NJUT och fortsätt utvecklas. Om svaret är Nej - varför? Kartlägg vad exakt det är som står i vägen, och hur du skall kunna bräcka ditt/dina hinder. Vad krävs för att du skall nå dit du önskar? Sätt dina mål på vägen som tar dig små steg närmare för varje vecka. Efter ett antal veckor, få som tusentals, lär du tillslut nå ditt mål. Men allting sitter i din inställning, vill du lyckas och därmed också få det du drömmer om, eller vill du ge upp redan från början och leva ett liv som du inte trivs med?
Vi föds och vi dör. Våra enda bestämda förutsättningar i livet. Resten däremellan, är upp till dig att bestämma. VÅGA göra det du drömmer om. Tro mig, det är värt varenda sekund av slit när du väl korsar mållinjen.

Skärmavbild 2017-01-26 kl. 17.45.55.png

Med det sagt önskar jag också er en fantastisk torsdagskväll.
Starka kramar, Jenny.

 • Skriv en kommentar

  Ditt namn

  Skicka kommentar

Här i BODYs bloggar ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på Body.se. Läs våra regler.

Jenny Andersson

Jenny Andersson

Senaste inlägg


Det finns många tunga skäl att prenumerera

BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.

Varje månad i BODY

 • De bästa styrketräningstipsen
 • Nyheter från hela världen
 • Forskning om träning och kost
 • Frågor & svar
 • Tävlingar
 • Personporträtt med de som har lyckats
 • Kostråden för mer muskler och mindre fett
 • Skvaller från fitness- och bodybuildingvärlden

 • BODY 404, augusti

 • BODY 403, maj 2018

 • BODY nr 1 2018

 • BODY 401, december 2017

 • BODY Mat, Nummer 1

 • BODY 400, november 2017

 • BODY 399, oktober 2017