"Never gonna stop"..!

Ni vet den här känslan av att bara egentligen "hålla sig flytande"? Man gör det man ska göra, följer sina rutiner likt en robot. Ibland kan det vara värt att stanna upp och fråga sig själv VARFÖR??

Under en period har jag funderat över vad mitt nästa mål ska bli? Vad vill jag? Vad gör mig lycklig? Är det att tävla i BF, köra Crossfit eller vill jag bara göra något HEELT annat??
Alla har vi olika faktorer som påverkar oss i dem beslut vi fattar och i mitt fall kan jag säga att jag styrs oerhört av musik! Igår kväll var jag och såg "Generation Iron" på BIO RIO, tillsammans med resten av "byggar Stockholm" 😉
Nog hände något i mig av att se själva filmen, men det var ledmotivet som fick "hungern" i mig att vakna igen! Jag är INTE färdig med BF!! Mitt mål har sedan min första tävling varit att nå Olympia scenen. Och på min väg dit ska jag fasen ha med mig ett SM guld!!

"Never gonna stop until I get what I WANT
Never gonna stop until I get what I NEED…" 😉

image.png

Såå…dags att smida en bra plan! Denna gången ska jag göra min "hemläxa" ordentligt och det ska stavas PERFEKTION när jag ställer mig på scenen!
Jag vill ha GULDET och tänker inte ge mig förrän jag fått vad jag vill ha! 😉

image.jpeg

Kram

J

Skickat från min iPhone