Lugnet före stormen, eller?

Godkväll!

Eller ja, kväll och kväll, klockan är snart 01 denna lördag. Det är så jag jobbar när jag ställer om till nattrytm igen efter helgen. Jag har faktiskt gjort det sedan jag började arbeta natt för 3 år sedan, varit vaken på dagtid när det är helg. För mig känns det konstigt att ligga och sova mitt på en lördag när alla andra är lediga, därför tar jag tillfället att vara social och se dagsljuset när jag får chansen och hitills funkar det bra, även på diet. Fredagarna blir cirka 10-12h vakentid, medans under söndagen har jag 22h vakentid, därav en extra vanlig dietmåltid på den långa dagen.

Nåväl, denna helgen har varit superlugn och skön, vilket jag verkligen behövt! Tidigare i veckan har jag varit ganska stressad. Jag vet inte riktigt varför men tror det var hjärnspöken, formnoja och att jag var allmänt låg. Men den känslan släppte i torsdags och sen dess har jag bara varit cool lugn!

I fredags vaknande jag runt 15.00, åt min frukost, tränade och sen var jag bara hemma och chilla, åt mina måltider och kollade över min packning inför nästa helg. En sak till, jag började kolla på en serie! Det är inte likt mig då jag inte brukar ha en ledig stund till det, jag minns inte när det var senast! Det var så skönt att bara släppa allt och kolla på några avsnitt och slappna av. Seven Seconds heter den och jag tycker den är bra änsålänge! Har ni sett den?

Idag lördag sov jag ut till runt 09, gick upp och körde morgoncardio/mage på gymet och sedan satte jag mig och åt frukost där i lugn och ro. Gick hem för att duscha, äta och åka vidare på 1,5 h massage. Jag rekommenderar att gå på massage, alla dagar i veckan. Nej men minst en gång i månaden. Det gör underverk! Speciellt på diet – låt kroppen få tillbaka lite kärlek. Idag fokuserade vi extra mycket på framsida och utsida lår.

Efter massagen åkte jag ut till öarna och hälsade på familjen och min pojkvän under kvällen, och nu sitter jag här, precis ätit mitt kvällsmål och ska snart sova.

Det går inte lång tid innan jag tänker på kommande vecka och nästa helg. Imorgon får jag reda på hur vi ska lägga upp min sista vecka innan Better Bodies Challenge! Jag är så otroligt nyfiken och taggad! Jag känner mig redo, i fas och ett lugn i kroppen. Detta kommer bli så kul! I veckan kommer jag även fixa fransar, naglar och mitt hår vilket jag älskar. Jag kommer ta dag för dag och behålla mitt fokus som jag har just nu. Det är dags att glida in i mitt första delmål. På fredag rullar bilen mot Stockholm, det är en magisk känsla.

Men nu ska jag hoppa i säng, längtar redan efter frukosten imorgon, hihi! Jag ville bara uppdatera er lite.

frukost.jpg

Min älskade frukost!
Havregrynsgröt, kasein och omelett gjord på äggvita. Jag ser fram emot när jag kan toppa gröten med lite fröer, nötter, jordnötssmör, hallon eller banan när jag inte är på diet längre, men den tiden kommer. Nu njuter vi av dietens charm.
backpose.png

En bild tagen ifrån veckan, då jag körde axlar, bröst och mage. Platt som en pannkaka!

5 veckor kvar till Sweden Grand Prix vänner!

Kram Lisa