Tillbaka i dieten

Godmorgon!

Idag är det långfredag och för mig innebär det ledighet från jobb i några dagar över påskhelgen. Så skönt att vara ledig. Det kommer vara ganska lugnt, en helg med träning, mysa med min pojkvän och även träffa mina vänner och min familj. Det blir ingen påskmat för mig då jag nöjer mig med att äta lite extra kolhydrater på lördag.
Ibland känner jag påsk/vårkänsla ute, men jag hoppas att våren kommer igång på riktigt snart så man kan byta ut den tjocka vinterjackan mot vårjackan.

Jag levde i en lyckobubbla några dagar efter tävlingen i lördags. Känslan finns kvar men den har börjat övergå till en känsla av ett mer och mer ”krigarmode”. Det är helt okej att vara tillbaka på dietschema, jag tycker inte det är så jobbigt mentalt då jag verkligen brinner för att förbättra mig till Sweden Grand Prix. Att ha två till tävlingar inplanerade är jag jätteglad för, det är ju så kul!

Vissa dagar känns mina ben som sirap, haha, finns inte så mycket energi kvar i slutet av dagarna. När jag inte har så mycket energi kvar blir jag också rätt så tyst av mig. Men det finns en charm i det också, man känner att man lever och kämpar för sina mål och belöningen blir så tydlig när man når målet och det är så värt det! 🙂

Om jag påträffar situationer då motivationen inte är skyhög påminner jag mig själv om att det är inte så många pass kvar innan det är dags för tävling. Så om jag har jobbat stenhårt innan, så jobbar jag ännu hårdare nu.

Det ska bli spännande att se hur Sweden Grand Prix är i år jämför med tidigare. I år är det en internationell domarkår och tävlingen är öppen för fler länder samt att PRO Cards kommer delas ut. Mycket intressant och spännande!

Jag har fått några bilder ifrån fotograferingen jag gjorde med Skurkstudio!

Skärmavbild 2018-03-30 kl. 01.02.28.png

Jag kommer visa er fler bilder allteftersom. De blev riktigt fina bilder tycker jag och kul var det!

Jag önskar er en trevlig påskhelg!
Ta hand om er.

Kram Lisa