Planering Sweden Grand Prix

Hej!

Nu är det mindre än 3 veckor kvar till Sweden Grand Prix, för att vara exakt 18 dagar, och för tillfället sitter jag i sängen och bloggar. I mitt förra inlägg skrev jag att jag inte var såpass sjuk så att jag behövde stanna hemma från jobbet, men där hade jag fel. Ibland vill jag inte inse att jag är sjuk och går runt och tror att jag är en superwoman… Nu har jag haft symptom i 5 dagar men jag tror att imorgon, onsdag, kommer det vända då jag känner mig någon procent piggare idag. Men jag ska inte säga för mycket, det återstå att se!
Det känns som att jag har varit och kommer vara borta mycket ifrån jobbet nu under tävlingar och sjuktider men det finns ju en anledning bakom det. Dessutom tog jag ledigt för mina tävlingar för ett halvår sedan, så ute i god tid kan man lugnt säga att jag har varit. Jag har planerat 😉

Jag har kollat klart på Seven Seconds nu och jag kan verkligen rekommendera den! I slutet av serien får man hänga med under en rättegång som blir så spännande och griper tag i en. Sedan har jag sett en del andra filmer på Netflix och tänkte senare idag kolla lite på Wahlgrens värld och youtube vloggar! Jag har inte en så ansträngde vardag just nu… Men jag längtar så tills jag är på gymmet och kan köra på igen… snart! Jag oroar mig inte så mycket för formen just nu, utan låter kroppen sköta sitt. När jag är ensam hemma gillar jag även att lyssna på poddar, kolla runt lite på olika resmål och ta tag i saker man inte har haft tid till innan.

30070167_10155691862904865_2014939096_o.jpg

Min lunch tidigare idag!

Sweden Grand Prix

Till en början tänkte jag själv köra bil ner till tävlingen i Malmö, men jag har ångrat mig lite eftersom jag inte är jättepigg dagen innan tävling. Min pojkvän befinner sig redan i Malmö under utbildning och kommer möta upp mig där. Därför kommer jag att få åka med min teammedlem/vän Moa och hennes pojkvän ner, så snälla! Jag kan absolut åka tåg i vanliga fall men till en tävling åker jag gärna bil med all packning.
Vi tänkte bo på ett hotell precis bredvid tävlingen men det visade sig vara fullbokat så vi hittade ett annat några minuter bort med bil, det kommer bli superbra det också.
Jag ska försöka packa lite smartare denna gången och inte allt i tusen småväskor, haha! Maten förvarar jag i en kylbox som man kan koppla in i bilen och håller kylvarorna kalla under en längre period. Jag planerar att vara hemma igen under sena lördagskvällen och kan då äta hemifrån eftersom att jag kommer hoppa på dieten direkt inför Battle of Sweden.

Skärmavbild 2018-04-03 kl. 15.45.46.png

Foto av Skurkstudio!

Ha det fint tills nästa gång vi hörs!

Kram Lisa