Fantastiska kropp som inte sviker

Hej!

Jag vill först och främst bara tipsa om de andra atleterna som bloggar på Body.se inför Sweden Grand Prix. Deras ord är så mottagliga hos mig just nu och jag känner igen mig så väl. Det är väldigt skönt att veta att det är flera som går igenom samma sak som mig just nu och har samma tankar och känslor.

Det är torsdag idag, 9 dagar ut. Igår hade jag äntligen en hyfsad dag med något mer energi än tidigare dagar. Vart den energin kom ifrån det vet jag inte, men jag surfade på den vågen så länge jag kunde. Min energikurva går verkligen spikrakt upp och sen lika fort ner. Upp & ner, upp & ner. Så är det just nu. Jag har pratat lite med Rodi, min coach, hur mina tankar går och hur jag mår. Det känns skönt att kunna dela med mig och ventilera. Hon vägleder och lugnar ner mig.

Min kropp har svarat bra på uppdateringen av kosten. Idag hade jag min lägsta vikt någonsin! Jag blir hårdare varje dag. Under denna dieten har det aldrig inträffat att kroppen strejkar eller jobbar mot mig, helt fantastiskt! Känner verkligen att det är nödvändigt att ha en coach som styr och ställer och har läget under kontroll.

3 nätter kvar på jobbet nu. 3 jobbnätter som jag dietar. Sen kan jag jobba med mer energi igen! Varje dag som går räknar jag ner.

Denna vecka har jag inte planerat så mycket mer utöver det vanliga. På lördag har jag bokat 90 min helkroppsmassage och på söndag är det vila så att jag är redo inför sista veckan innan tävling!

Under min träning lyssnar jag mycket på trance och jag vill tipsa om Andrew Rayels set på Ultra Miami i år. Energin växer mer och mer under setet och överförs till mig under mina träningspass. En stor drivkraft! Det tackar vi för!

Ha det fint så hörs vi!
Kram Lisa