Tävlingsveckan!

Hej!

Alltså, äntligen är vi inne på tävlingsveckan och det handlar endast om några dagar kvar innan det är dags att inta scenen igen. Jag har arbetat klart på jobbet med nattskift och har nu två veckor ledigt. Jag anser att det är nödvändigt för mig eftersom jag vill ha lugn och ro, laga och äta mina måltider, göra min träning och fixa alla förberedelser utan stress. Det är ju en del som ska fixas innan som tjej med frisör och naglar m.m. Posera lite då och då, fokusera och njuta av att allt faller på plats!

Inför denna tävling har vi ändrat om lite i min kost. T.o.m. idag, tisdag, så har jag ätit som vanligt, men imorgon börjar vi ändra om lite. Det handlar om samma råvaror som jag ätit innan som min kropp är van vid men Rodi har ändrat lite när jag äter och hur mycket av varje. Hon vill ha in mig i en form med mer volym och saftigare muskler. Vi har planerat in att på fredag kväll ska jag äta en clean hamburgare, vilket är nytt för mig. Men vi kommer självklart hålla koll på hur jag ser ut, så saker och ting kan komma att ändras också.
Jag börjar falla in mentalt mer och mer att det är tävlingsdags till helgen, nerverna kommer och går men jag känner för det mesta att det ska bli otroligt roligt! Sweden GP blir mig fjärde tävling jag genomför i Bikini Fitness.

mat.jpg

Dagens middag – torsk, ris och broccoli, glamouröst va? 😉
Jag tycker att broccolin får en mer "sötare" smak är man ångkokar/kokar den. Kanske är det diethjärnan som talar, men ett tips från mig iallafall.
mat1.jpg

Eat according to your goals!

Nu ska jag snart släcka ner och sova. Imorgon och på torsdag blir det morgoncardio cirka 1 h och även ett pass senare på eftermiddagarna. Sedan återstår det endast att vila! Känslan när man vet att man har gjort all träning och det inte ska göras något mer pass innan tävling är obeskrivlig. Mäktigt!

Jag räknade lite i min kalender för att se hur länge jag har dietat, vilket jag inte hade en aning om, då jag inte tänkt på det innan. Nu är jag inne på 21 veckor. Totalt blir det 22 veckor lång diet.

Ta hand om er tills vi hörs nästa gång!

Kram Lisa