Vader!!

IMG_20180327_192006_678.jpg

Jag får ofta frågan om hur man får sådana vader som jag har och jag antar att svaret är GENETIK

Ibland tänkter jag att det kommer från fotbollstiden men så inser jag att alla fotbollsspelare har ju inte stora vader så det måste vara genetiskt.

Den ena anledningen till att jag tror det är för att jag har aldrig träffat på någon med små/dåliga vader som lyckats att träna sig till grymma vader..

Den andra är att jag vet flera som seriöst försökt att bygga vader efter kostens alla regler under låååång tid och det har knappt hänt någonting.

Screenshot_20160326-053853.png

Vadflex med frugan som för övrigt har bättre vader än de flesta killar och typ aldrig tränar dom!!

Nu säger jag inte att man ska lägga ner vadträningen för det finns ju flera fördelar med att ha starka vader så som att man får bättre spänst i sitt steg. Man kan skjuta ifrån bättre när man springer eller går! Dessutom är det alltid en fördel att vara stark i alla muskelgrupper!

Jag har precis haft en längre period då jag inte har kunnat träna vader för att de krampat så fort jag försökt men nu kan jag köra igen! Det blir väl 1 max 2 pass i veckan med ca 3-5set. Inte mer. Gärna sittande i en benpress eller i en stående vadpress! Man ska inte vara rädd för att lägga på vikter för vader är en stark muskel som används mkt varje dag.