Snart är det dags!

Hejhej

Nu är det Bara tre veckor kvar till min tävlingsdebut,
För er som inte vet så kör jag bodybuilding juniorer +80 på Luciapokalen 30/11 :)))

Eftersom att det är första gången i mitt liv jag gått på diet utav något slag så ska Det bli så otroligt spännande att få se vad som sker med min kropp de kommande veckorna nu fram till tävlingen! Självklart så är jag lite nervös inför detta men framför allt så ska det bli så spännande och en otrolig upplevelse att bära med sig här i livet, man har bara sin första tävling en gång i livet :))
Det är bara att göra precis som Coach Fredrik säger så ska ingenting gå fel!:)) jag är så glad att ha Fredrik som Coach och veta att man kan lita på honom till 100%!
Så all in och kötta på för fulla muggar!:)))

Längtan för mig är så enorm att äntligen få ta steget upp på scenen och göra det bästa jag kan:)
Med detta gäng från talangjakten skulle detta vart omöjligt, är så tacksam att ha er alla vid min sida och även tacksam att ha sponsorerna som gör detta möjligt, massor mer kärlek till er alla!:)

Känner att på den senaste tiden är energin inte den bästa men jag kör all in på mina träningspass och har även där stöd ifrån mina bröder som är så otroligt stöttande till min fördel!:) även i hemmet så har jag stöd av hela min familj och vänner, man kan inte ha det bättre än så! Älskar er alla:)

image.jpg

Brösten igår på laddnings dag!:p

Må bäst kamrater!:))

Väl mött! KRAM!