KostSchema & "Tårtan till frukost"

Som ni vet så fortsätter jag med dieten fram tills att jag kommer i tävlingsform.

Man skall ha delmål & kunna berömma samt belöna sig själv tycker jag.
I synnerhet berömma sig själv, för det är himla lätt att stå där & "aldrig bli nöjd" oavsett hur fantastisk man är på olika individuella sätt!

Det råder endel snack & blev väldigt många åsikter om att jag åt prinsesstårta till frukost i mitten av september tidigare iår.

Jag lägger upp saker med glimten i ögat, har oftast en skämtsam & ironisk jargong & älskar att visa alla sidorna. Inte bara den "duktiga" eller det samhället vill se. Jag är ärlig!

Åt jag tårta till frukost?
Ja det är klart som fan att jag tog igen en bit tårta med mina vänner hemma hos Maria på min första möjliga ätardag efter min födelsedag (den 1 september 2013, då jag inte åt annat än min dietmat)

För givetvis äter jag tårta till frukost i min ensamhet varje dag & får en allt bättre form vecka efter vecka.

Att folk kan vrida en sak till en helt annan är inget nytt, men var lite kritiska när ni läser saker. & om detta var sant så kanske man borde fråga sig, Vad är det för fantastisk tårta man kan äta varje dag till frukost på diet haha

Nä, att ställa sig kritiskt eller ifrågasätta kan juh vara ansträngande & mindre kul många gånger haha!

Jag bjuder gärna på mig själv & något måste jag ändå göra rätt för att lyckas se ut såhär efter mina 120kg.
(Så-ser-en-kropp-ut-som-äter-tårta-till-frukost)
Nu fick jag mig själv ett gott skratt!

image.jpg

79kg/167cm

Efter hela Fitnessfestivalen nu i helgen skall jag ta en "strukturerad" ätardag xD Man kan fylla glykongendepåerna med bättre saker men det är djävulens själ som vill bli äckligt mätt på skit för att sedan orka återgå till Del 2 av 2, i dieten & den vanliga ordningen på tisdag morgon.

image.jpg
image.jpg

Augusti till Oktober 2013