"Jag kommer göra KAOZ…!"

Så löd sms:et jag fick från Homan ”Muscles with Style” Meshkat, inför hans poseringsframträdande på vår 30-årsmiddag…! Det ska bli fantastiskt att se honom bryta många av de barriärer som vanligtvis finns vid fria poseringprogram (tid, rekvisita, poser osv). Ser mycket fram mot det.

Ska även bli fantastiskt spännande och ett stort privilegium att få se Marcus Hirvonen ge sig på världsrekordet i bänkpress. 325 kg är det som gäller, och Marcus är laddad som få…!
Kul också att få hjälp med utrustningen från Eleiko. De ställer upp och levererar en splitter ny tävlingsutrustning, komplett och klar. Det som återstår? Ja, tre lyft från ”Kungspingvinen” från SAK i Sundsvall.

Ahmad Ahmad sätter sedan slutknorren på kvällen, i alla fall vad scenen anbelangar. Denna klassatlet må vara en av de bästa kroppsbyggare vi haft i Sverige, och är alltid en fröjd att se live. Hans fantastiska fysik frambringas alltid med stil och fullkomlig kontroll, och även Ahmad har lovat att bjuda oss på lite extra mos.

Nästan alla av branschens olika klädföretag kommer dessutom att genomföra en helt unik modeshow, där vi får se alla aktuella träningsplagg presenterade av några av branschens allra mest framträdande atleter. Blir grymt!

Totalt sett blir det en höjdarkväll. Hoppas att du som läser detta också kommer dit. Det blir extremt tätt mellan ”kändisarna” dessutom. Ove Rytter, Anders Graneheim, Carina Isaksson, Janne Malmqvist, Lena Trulsson, Ingvar Larsson och Younes Laroussi är bara några av de högprofilnamn som signat upp sig på middagsbiljetter. Så häng med du med!

Läs mer om eventet (och se middagsmenyn) och köp din egen biljett här: http://body.jetshop.se/default.aspx?main=/biljett
-vipmiddag-1-oktober-p-117-c-106.aspx

Rock on!

Nu blir det lördagsträning…

/A