Roddy "Hero" Benjaminson
Nanox Nutraceuticals Better Bodies
Gym 22

Hushållsmaskin

2014-08-21 09:29 av Roddy

Då får man sköta hemmet själv då! Tidigare hade jag magiska korgar man lade smutstvätt i, sedan dök den upp ren i garderoben, såhär ser "verkstan" ut efter städ.

bild 1.JPG


Har strypt min Suzuki till mellanklass hoj o en av kidsen på beh.hemmet övningskör på den. Igår tränade vi på panikbromsningar, en fotpinne fattigare efter det...

bild 2.JPG


Var på Golfkalaset i Gbg m drottning Silvias barnfond. Efter golfen, som jag i vanlig ordning när det handlar om bollar, sög på, var det pannkaksbankett. Gick tillsammans m Lisa Pihl, "Valkyria". Här en bild på div sjungande kändisar som var med.

bild 3.JPG


Blåmärket efter min sträckning i låret när den fatala straffsparken lades, har nästan sjunkit ner till knät.

bild 4.JPG


Kan inte hjälpa det! Efter närmare 20 år av spons o hundratals plagg, blir jag fortfarande barnsligt glad när d dyker upp en låda BetterBodieskläder på posten...

bild 5.JPG


Skadad

2014-08-11 08:32 av Roddy

Hade glömt att jag skulle spela fotboll i helgen, lovade i ett svagt ögonblick för länge sedan att ställa upp i Alingsås Finest mot TV-laget.
Till saken hör att jag suger fett i alla bollsporter, utan undantag.
Nåväl, kunde väl vara trevligt så vi tog hojarna till Alingsås på förmiddagen i det underbara vädret.

bild 1.JPG


Matchen började med 5 straffar var, ifall det skulle bli oavgjort hade bäst i straffläggning vunnit. Jag skulle skjuta matchens första straff, var lite nervös för att göra bort mig o tänkte träna lite på uppvärmningen innan.
Tänkte på råden jag fått av min vän Robban; sträck på vristen, ha vikten framåt o ta i utav he-vette rakt på mål. Första skottet rätt i krysset, helt otagbart o det gick ett sus genom lagkamraterna. Ren tur, har inte rört en boll sedan 03 då jag o Izor spelade med TV-laget mot Örebro, men låtsades som det var planerat. Sköt sedan 2 skott strax över o tänkte att nu är det dags för den stora kanonen. Drog på allt vad jag orkade o satsade på ett lågt skott, det knäppte till i låret o bollen rullade knappt i mål. Hoppades på kramp men visste att det var en sträckning, satt hela matchen på bänken, haltade till omklädningsrummet i halvtid bara.

bild 2.PNG


Säg hajl till publiken!

bild 3.PNG


Tunga steg, redan i halvtid låg vi under med 80-0, typ.

bild 4.PNG


På hemvägen gjorde vi ett snabbt stopp hos Hagbards MC i Kvänum. Snacka om landet, trevlig stämning o baren i en lada, det regnade så vi tog en kaffe o drog vidare.

bild 5.PNG


AC älskar dom, försöker komma igång m morgonpromenader, men är världsmästare på att hitta ursäkter....


Provokatör?!

2014-08-09 09:57 av Roddy

Äter som många vet en del "skräpmat", vilket provocerar en del, speciellt inom ankdammen "Fitness o Bodybuilding".
Låt mig förtydliga, jag äter inte BARA skräpmat. Men om jag känner för det, vilket ofta händer, slinker det ner en hamburgare el pizza.
Vissa provoceras av att jag gör reklam för Billyspizza, det har jag inte ens blivit tillfrågad om, TV4 bestämmer över varumärket Hero.
MEN! Jag har inga som helst problem att äta en sådan eller ge till mina ungar. Ett par stora glas mjölk till det så får man ett schysst näringsvärde o sedan ut o lek eller till träningen så både behöver o gör dom av m energin oxå.
Vad är en hamburgemeny då, djävulens påfund? Det är kött, bröd, sallad o potatis. En massa energi i form av fett, men det får man se till att förbränna genom att röra på arslet. Läste en korkad kommentar på FB "du lär lägga på dig mer massa m bra mat", typ. No shit, men man lär inte lägga på sig någon massa alls utan energi.
En fd arbetskamrat till mig jobbade tidigare på Scan o berättade att Donkens råvaror var de bästa. Det är en stor kund o de var de enda som hade egna kontrollanter o kom på oannonserade besök. Låter som jag är sponsrad kanske, men har faktiskt tröttnat sedan länge på deras mat, fick dock en liten boost av El Maco nu....
Nåväl! Finner ändå ett visst nöje i att bli uppläxad av div sparrisar o mindre framgångsrika tävlande, de allra flesta fattar ändå grejen, har distans o äter gott mellan tävlingarna.

bild.JPG


Köpte en Bachogrill av Fredrik Gustavsson på Mellansvenska Industriprodukter igår. Drivs m kärnreaktor, nu ska här grillas Hamburgare!

Extremren fot.

2014-08-04 09:54 av Roddy

I helgen var det altanens tur att bli ompysslad, vilket j-vla slit!
250m2 trädäck m pool o spabad är fräckt tills dagen kommer då det ska underhållas...

bild 1.JPG


Min minst late son, Tim hjälpte till. Först rengjorde vi hela trädäcket m högtryckstvätt. Det var en smart anordning m borste, snålheten bedrog (i vanlig ordning) visheten, köpte tvätten billigt på Jula. Förmodligen kinesisk el annat asiatiskt land m extremt småväxta människor. Fick gå böjd o jobba eftersom skaftet var alldeles för kort, detta resulterade även i att jag körde över min egen fot, 3 ggr. Vi gick barfota eftersom det blev en kopiöst skitig o kletig gegga av rengöringsmedlet när man borstade bort det.
Första gången högtrycksstrålen o borsten gled över foten gjorde det bara kopiöst ont, ungefär som att slita bort ett plåster, fast huden följer med.
Tänkte att smärta är den bästa läraren, det där gör jag inte om. Naturligtvis gjorde jag det, andra gången var mer känslan av att ngn skalar bort huden m osthyvel. Tänkte att nu har jag iallafall lärt mig en läxa o körde över foten en tredje gång, fick kolla så naglarna satt kvar o satte Tim på att högtryckstvätta resten. Han är ung o läker ihop snabbare...

bild 2.JPG

Hojhelg!

2014-07-28 06:26 av Roddy

På fredagen var d hojåkning, träning o behandling m Pelle. På kvällen grillning på klubben o kvällsdopp.

bild 1.JPG


bild 2.PNG


På lördagen åkte vi tidigt från klubben till Uddevalla för sol o bad.

bild 3.PNG


Som den hjälpsamme medmänniska jag är, underlättade jag för mina motsträviga kamrater att komma i plurret.

bild 4.PNG


På kvällen var vi bjudna på middag hemma hos vår hippaste medlem, Bert i Trollhättan. Hans flickvän lagade traditionella kinesiska rätter, galet gott o trevligt. Efter en heldag i solen var vi rätt sega men fick hjälp av Anton på Gymgrossisten i Trollhättan m en burk PWO. Tusen tack, det räddade vår kväll.

bild 5.PNG


Lite senare stannade vi till hos Boneshakers o lämnade en present på deras 10-års jubileum. Jag tog med PWOn o blandade kraftigt överdoserade drinkar vid bardisken. Roligt att se bikers som plötsligt får svårt att sitta still, pratar högt o mycket, samt kliar sig i huvudet.
Drack själv 4 av dom där o hade kul fram till magen rasade. När vi drog hem genom natten, funderade jag i min ensamhet på om det är normalt att känna sin egen fislukt i 140 km/h, på hoj?


TV4Play: Hero tipsar framtida utmanare: ”Försök falla mjukt”

2014-07-23 13:53 av Roddy

TV4Play: Hero tipsar framtida utmanare: "Försök falla mjukt"

Skickat från min iPhone

Träningsvärk från helvetet

2014-07-22 09:22 av Roddy

Tre dagars bicepsträning på raken resulterade i ömma fästen (Strongman, rygg o armpass). Ett rejält bröstpass efter typ 7 års vila, resulterade i sportBH.
Tränar av olika anledningar inte bröst, kör lite stretchövningar, typ pecdeck el ngt set dips på sin höjd.
I Gävle hoppade jag på Göran Roséns senaste "upplägg", försäsongsträning för Östtyska lyftare som ngn hade hittat på nätet.
10 set bänkpress, 10 reps/set på 100 kg (60% av maxvikt o gick, klok som jag är?, ut lugnt) med 60 sek vila mellan seten. Inte särskilt tungt alls men det är 10 ton för bröstmusklerna att pressa på dryga 10 minuter.
Visste att det skulle göra ont, men hade glömt hur mkt. Dagen efter kändes ingenting, då ökade oron, ju senare värken kommer, desto djupare sitter den, hade en obehaglig känsla i bröstet bara...
Dag 2! Kunde inte ta på o av mig jackan själv, hela bröstet kändes inflammerat! Dag 3, nu tog d hus i helvetet på allvar! Funderade starkt på att silvertejpa upp pattarna stenhårt mot bröstkorgen, fick hålla mig i bara av att gå över en tröskel, trappor var otänkbart. Dag 4 hade jag bara rejäl träningsvärk, såg ljuset i tunneln.

bild 1.JPG


Här tränar de seriösa grabbar o töserna!

bild 2.JPG


Världsklass! Ta d kosttillskott du vill ha bakom disken o lägg pengarna i "kassan".

bild 3.JPG


Här är upplägget, kör faktiskt efter det några veckor nu. Får grym pump o skönt att köra lite lättare när det är 30 C ute, återstår att se om d ger ngn volym. Pattarna höll ju på att explodera iallafall...

bild 4.JPG


Göran Rosén kröker stången!

bild 5.JPG


På Tisdagen var vi på Anders Bergströms, Sveriges starkaste olympier, gym Fyshuset. Grymt bra gym o en härlig inspirerande träningsmiljö, körde årets roligaste armpass där o Anders la ut en bild (med flames!) på hemsidan.


Semester!

2014-07-18 10:15 av Roddy

Tog ledigt mån-ons o drog till Gävle, blev ompysslad av Göran o Anna Rosén (tack Andreas Tornberg för att du berättade hur man skriver é, har skrivit e' i alla år). Frukost, hundpromenad, hopp o lek, lunch, powernap, träna, middag, repeat! I tre dagar, grymt skönt.
Bilder kommer....

bild 1.JPG


Den här! Har jag upptäckt är viktig när det är varmt ute. Känner mig lite hängig o trycklös på träningen utan, den återställer mineralbalansen i kroppen när man svettas mkt.

bild 2.JPG


Packat kosttillskott, pre o post workout, för 3 dgr.

bild 3.JPG


Böle Sttongteam har ett lite mjukare träningsprogram....

bild 4.JPG


Här tillbringades mkt tid, i soffan m August, världens snällaste/keligaste/fegaste/största hund.

bild 5.PNG


Marknadsföring av grymt goda barer m grymt näringsvärde, som vanligt framstår man i grymt bra dager?


Hardcoregym!

2014-07-13 23:37 av Roddy

Tränat m Böle Strongteam, snacka om hardcore....
Viktställ!

bild 1.JPG


Fria vikter!

bild 2.JPG


Omklädning!

bild 3.JPG


Reception!

bild 4.JPG


Lite mys i launchen!

bild 5.JPG

Det blev marklyft, oket, farmerswalk o arm over arm idag. Gött trött i korsryggen nu...

Bög

2014-07-11 08:00 av Roddy

Fick en inbjudan till ett event i Stockholm o tänkte det kunde vara kul att gå på, tackade glatt ja. Detta fick oanade konsekvenser, min inkorg är fylld av komplimanger samt mer eller mindre oanständiga förslag från diverse gossar. Vill en gång för alla klargöra att jag inte spelar i det laget, har en extremt strikt policy gällande könet på min partner.

bild 1.PNG


Den här bilden som Gry Forsell tog o som florerat i diverse sociala media kanske inte direkt stärker min trovärdighet....

bild 2.PNG


Pansar fick iallafall mersmak.....

bild 3.PNG

Ledig idag!! Hojåka, sol o bad, träning, grill o umgås m vänner på klubben. Livet är skönt.

Nästa sida »

Här i BODYs bloggar ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver. Här gäller inte det utgivaransvar som finns på Body.se. Läs våra regler.

Roddy

Det är med viss tveksamhet och inte så lite ångest jag börjar blogga. Detta med tanke på allt hån jag utsatt bloggare i min närhet för, speciellt Mikael "Prime" Hollsten.

Detta är i alla fall tänkt att bli min plattform för "Muskelhjälpen", ett konto jag registrerat på Barncancerfonden. Dit går mitt gage när jag är ute på skolor och snackar kost, träning, gladiatorer m.m. med eleverna. Projektet är ännu i sin linda men jag har knutit upp samarbetspartner som Jula, Duell, Victory motorcycles och Dafgård. I maj medverkar Muskelfonden 2 stora event, Motordagarna i Landskrona och Camp Blåljus med Säkerhetsrådet. Mer information om detta kommer.

Jag kommer även uppdatera informationen på kontot men redan nu går det bra att gå in på barncancerfonden.se och söka efter Muskelhjälpen, om man vill ställa upp med några spänn.

Senaste inlägg

 • gym22.se

 • juhlinshemsida.se


Det finns många tunga skäl att prenumerera

BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.

Varje månad i BODY

 • De bästa styrketräningstipsen
 • Nyheter från hela världen
 • Forskning om träning och kost
 • Frågor & svar
 • Tävlingar
 • Personporträtt med de som har lyckats
 • Kostråden för mer muskler och mindre fett
 • Skvaller från fitness- och bodybuildingvärlden
 • BODY 362, september 2014

 • BODY 361, augusti 2014

 • BODY 360, juli 2014

 • BODY 359, juni 2014

 • BODY 358, maj 2014

 • BODY 357, april 2014

 • BODY 356, mars 2014