Norway Open 2012, Trondheim

Över 200 anmälda!!! till denna tävling och att allt flöt på så bra är jag riktigt imponerad över!

Vi blev 16 deltagare i -175 då en i långa klassen hoppade in som i sin tur betydde att vi skulle upp på scenen 09.00. Satt och tog det rätt lugnt i solstolen i källaren då Olle sa att jag skulle upp på scenen direkt!

Bara att springa upp och in på scenen utan att värma upp Jimmy han precis lägga på lite olja…

Första Fysikronden:
 Testade att göra en hyfsad tömning men lekte ej med salt eller vätska, började fylla redan på onsdag fram till 60 minuter innan jag skulle upp på scenen. Kändes riktigt bra och på bilderna/videos jag sett så är jag mer än nöjd, bara lite hårdare på benen.
Fick gå upp på första särbedömningen som 1-4 så jag kände på mig redan där att jag skulle ha chans att ta hem denna tävling.

Chins:
 Gick ut som nummer 3 och fick lite info om bedömningen av Thomas att det inte riktigt är så strikt som I Sverige. Startade rätt strikt tydligen… men jag fick inga tillsägningar så jag körde på och fick 37reps av 38 godkända, précis som på SM.

Dips:
 Här var målet 55reps och fick 61 godkända, var inte så hård bedömning här 😛

Rodd:
 Skulle lägga mig på 1.33/500m I början här med motståndet 7.5 men vi fick tyvärr inte välja utan maxmotstånd ska det vara!
Valde att starta lite lugnare och här var det riktigt jämt mellan mig och en till, ledde med 1m när det var 50 kvar och torskade med 0.2 sekunder. Trodde jag kom 7a här men tydligen så var jag bara 9a på 3.15.1 ☹

Andra fysikronden: Topp 6 gick upp en till gång till och denna rond gick snabbt och kändes faktiskt bättre än första.

Prisutdelning: Vi hade inte fått veta något om placeringarna i någon gren innan så man var ganska ovetande om hur detta hade gått. Visste att jag var sämst 3a iaf, men det blev ju som sagt Guld!

Overallen: Jag och Christian Egner fick gå upp på scenen igen för att slåss om Overallen…Christian vann EM i maj och har en grym fysik och det var ju som inte så mycket att göra där han fick ta på sig den!

Video 1: Första Fysikronden -175
Video 2: Jag och Anna-Lotta Norberg i chinsen, 4.25 in i videon!
Video 3: Dips 4.25 in, jag och Anna-Lotta Norberg igen!
Video 4: Overallen