Dag 5 i Grekland!

God dagens!

Nu är vi inne på 5e dagen här i Nafplio,Grekland och kan inte säga mer än att vilken härlig stad vi befinner oss i. Vi är väl bekant med staden nu och hittar till de mesta och vädret ska vi inte prata om, 20+ grader med sol, nästa så att vi kan säga en svensk sommardag!!

Tänkte berätta lite om hur dagarna har sett ut, vad för ändringar vi gjort i träningen och kosten samt hur kommande dagar kommer att se ut och givetvis hur detta har påverkat mig på olika sätt och vis.

Första dagen så blev det ingen träning för våran del då vi kom fram väldigt sent men kosten hölls till pricka. Från dag 2 börjades hårda träningen som fortsätter fram till idag. Från imorgon ändrar coachen till en annan typ av träning som passar mer en tömning/laddning.
Sjävla kosten har sett ut på så vis att vi har minskat Kolhydrater dag för dag och samtidigt höjt fettintaget för att hålla energin uppe. Energimässigt är den på bra nivå fram mot 18 tiden då jag blir väldigt trött då vi har fokuserat på att kolhydrater främst ska vara på dagen inför gympassen.
Sömnen! Jag sover väldigt mycket pga den låga energiintaget nu fram till tävlingen. Blir ca. 10-12 timmars sömn på morgonen sedan en powernap innan träningspasset. Man blir även väldigt tung i kroppen på grund av vattenintaget som ligger på 7 liter vatten om dagen.

Nu blir vårt fokus på att vila mycket, träna sista dagarna och bara glida in i mål. Njuta av det sista som är kvar av resans gång :)!
Här kommer ett litet klipp från gårdagens armpass. Ni kan även följa våran resan på coachens instagram som vloggar till och från : @Josef.Balevasi

Ett inlägg delat av @shahin.nejad