Vem är jag?

Lite småfakta om mig!

Namn: Mats Ljung
Ålder: 42år
Bor: Göteborg med min fru Alexandra och vår hund Biffen
Tävlar i: BB -80kg
Team: MM Sports
Coach: Jag själv och min fru
Tävlingsmeriter: Jag har gjort 51 tävlingar men de två senaste årens meriter är
2016: 1a Sweden grand prix, 7a EM
2017: 3a SM, 6a Veteran SM och 3a Nordiska mästerskapen

Instagram: @sparrisen75

mats_utan.jpg

Mitt första blogginlägg någonsin!
Ni har fått lite småfakta om mig här ovan men vem är jag? Jag har som sagt varit aktiv i vår branch (fitnessbranchen) ett tag, sen år 2000, för att vara exakt. Då ställde jag mig på scen för första gången. Debuten var som för många andra på December cupen i Lund. Jag var sjukt nervös och hade inga förväntningar alls på hur det skulle gå, jag visste ju knappt vad jag gjorde. Det slutade till min förvåning med vinst och efter det så har det rullat på.

Jag har vid flera tillfällen genom åren funderat på att lägga av men av någon anledning så hamnar jag alltid på scenen igen.

Utanför tävlingsscenen, i livet, så är jag gift med Alexandra (tävlar i body fitness), och i år firar vi 10år tillsammans. Vi har en hund, staffordshire bullterriern Biffen.
Vi älskar att resa och den häftigaste resan vi gjort är till Los Angeles och Venice beach. Ett ställe vi verkligen har förälskat oss i. Första gången jag gick in på GOLDS GYM så kände jag en otrolig träningsmotivation. Man ville bara börja rycka och lyfta i typ allt. För mig är det kärleken till träning som gör att jag har fortsatt så länge med tävlingar. Jag tävlar för att jag tränar inte tränar för att jag tävlar.

En vanlig dag oavsett om jag går på diet inför tävling eller inte börjar i princip alltid med träning på morgonen innan jobbet. En rutin jag verkligen trivs med. En av fördelarna med det är att när jag jobbat klart så är det bara att åka hem. Vanligtvis så brukar jag och frugan ta en långpromenad med Biffen och samtidigt prata om hur dagen varit, planera inför något eller bara prata skit.. Nåt serieavsnitt brukar också hinnas med.

Nu är det diet i full gång inför Sweden grand prix och ni ska får följa med på de sista 8 veckorna av dieten fram till scen!