Sköna maj och 1 dag kvar

1 dag kvar innan scen. Sista pusselbitarna och planeringen är så gott som klar.
Jag har varit ledig från jobbet sen tisdag lunch, då jag körde mitt sista benpass på gumse gym. Sista benpasset innan tävling alltså.
I onsdags var det nagelfix, hårklippning och sista LPG behandlingen.
Att få naglarna fixade hos Kattis är alltid roligt och en stor upplevelse. Dels så har hon så himla bra smak, så att komma hem till henne är som att kliva in i värsta snygga inredningsboken. Fantasin och drömmarna om hur jag vill ha det hemma skenar iväg. Estetisk och smak för detaljer har denna kvinna.
I onsdags fick jag även se hennes nya dresscode när hon fixar naglar…. jag lovar att jag garvade läppen av mig ribban sitter inte så högt hos denna dam och det är alltid väldigt prestigelöst och kravlöst vilket jag bara älskar.

Dresscode på nagelskulptören
Efter många skratt och skitsnygga naglar så var det time för lunch och ICA besök.
Hem och vila, äta för att sen köra ett lättare pass på Håbo Atletklubb.
Hårklippning och LPG skedde på samma ställe, Hälsoterassen i Bålsta, riktigt goa tjejer som är där. Lugn skön miljö, precis vad jag behöver just nu.
Helene är en klippa på att fixa håret, kan varmt rekommendera att ringa och boka tid hos henne, bra tider och anpassningsbar.

Helene, Ulrika, Annelie
LPG gjorde Ulrika på mig, lyhörd, mjuk och kunnig. Har ni aldrig testat LPG så kan jag varmt rekommendera det. Otroligt skönt och beroendeframkallande. LPG har många bra egenskaper. Läs mer här om denna typ av behandling. Ett måste för mig.. något jag inte kan vara utan.
På kvällen kom Åsa till mig och färgade håret

Lilla My;)
Efter den sista behandlingen somnade jag gott….
Torsdagen började med dejt med min absolut största favorit i denna värld, han som jag aldrig skulle kunna klara mig utan. Han som får mig att nå mina/våra mål. Jag pratar såklart om Arne Lundell, i mina ögon i världsklass den bästa coach man kan ha. Med ett hjärta av guld, ett engagemang, lyhördhet och gedigen kunskap. Jag blir rörd över hur han hjälper mig att komma dit jag gör. Har aldrig mött någon som prickat så rätt på mig hur jag fungerar och hur min kropp reagerar på olika saker. Hur tackar man en sådan fantastisk person? Jag ska upp och leverera mitt absolut bästa jag det lovar jag!! Sen ska han få stans största KRAM
Torsdagen som var fullplanerade reda från kl 8,00 fortsatte. Nästa stopp på vägen var hos underbara Anita på AKK Design. Kvinna/fitnessmamman bakom dem snyggaste bikinis och poseringsbyxorna. Anita är en av de främsta sömmerskorna med gesällbrev och som verkligen kan kalla sig sömmerska. Hon har mer än 15 års erfarenhet av denna fitnessvärld och syr bikini till topp eliten. Tveka inte att kontakta henne om ni garanterat vill ha den snyggaste bikini.
TACK finaste