Drömmar

Genom åren har jag haft stora drömmar om hur mitt liv skulle sett ut.
En tidig dröm jag hade var att bli fotbollsproffs och spela i Manchester United där min idol Peter Schmeichel var målvakt.
Jag minns hur mycket jag beundrade denna gigant mellan målstolparna. Men jag fick nöja mig med en plats i Åseles A-lag. Vilket trots allt kändes ganska stort. Jag gillade att spela hårt, på gränsen till fult. Hade jag bott i USA hade amerikansk fotboll varit ett givet val.
En knäskada satte stopp för min fotbollskarriär. Korsband och ledband slets av när jag spelade innebandy och försökte tackla en kille som vägde 15-20 kg mer än mig.
Några år senare bröt jag även foten på samma ben. Bara för att verkligen sätta stopp för all fotbollsspelande.
Musik har varit ett stort intresse så länge jag kan minnas. Europe och Guns N Roses va mina första riktiga idoler. Tack vare dessa hårda grabbar väcktes mitt intresse för tatueringar. Två dagar efter min 18-års dag gjorde jag min första tatuering. Det har genom åren blivit några fler. Jag har spelat trummor i flera olika band och att bli rockstjärna var nog lite av en dröm under några år. Men det blev svårt att hålla ihop band när vi alla inte bodde på samma ort. Det blev ett flertal konserter och livet som rockstjärna i Åsele var riktigt kul.
På senare år har en annan dröm växt sig starkare inom mig. Jag vill kunna försörja mig på träning. Att bli PT, jobba på gym eller leva på sponsring och kunna träna på heltid är något jag verkligen vill göra. Det stannar nog bara vid en dröm, men jag kommer att fortsätta träna och ha kul.

Jag blev inte fotbollsproffs, men jag fick spela i Åseles A-lag.
Jag blev inte rockstjärna, men jag fick spela med mitt band på flera konserter.
Jag är inte proffs i Men’s Physique, men jag har stått på scenen och tävlat.
Jag har kanske inte nåt ända fram, men jag har gjort mitt bästa för att uppnå mina drömmar. Eller på något sätt har jag kanske nåt ända fram trots allt..