LÖRDAG!!

Sa ju att jag skulle beskriva hur våra lördagar (höjardagar) ser ut så här kommer det!

Igår var lite speciellt för det var ju Arnolds Sports festival och vi hade ju Samir på scen och det ville jag inte missa! Så jag var uppe från 00:30 ungefär och frugan kom väl upp vid 2:30! Förbedömning hade vi ju redan sett på fredag kväll så det var finaldax! Sjukt spännande! Samir tog dessutom en tredjeplats och slog en av mina stora favoriter David Henry och the Bostonmass José Raymond! SÅ JÄKLA GRYMT GJORT!!!

Utöver det så började dagen som våra lördagar brukar. Eftersom vi båda alltid är uppe innan kl 04 på vardagar så brukar lördagar inte vara något undantag!

Det inleddes med vår klassiska lördagspwo! Riskakor (som denna gång var utbytta till majskakor med chia och havssalt) Ny favorit med Nutella, jordnötssmör och mosad banan! Idag blev det även Mm Sports pwo vikingpower https://www.mmsports.se/Kosttillskott/Prestations
hojare/Pre-Workout-PWO/Viking-Power.html

En av mina favoritpwos.

DSC_6870.JPG

Obligatorisk lördagspwo innan benpass!

Efter det väntar gymmet och ett benpass! Veckans tuffaste pass

DSC_6874.JPG

Alltid gröt med Body Science bananchoklad whey på! Men det lyxas till med massa färska bär, frukt och nötter! Äggmacka, yoghurt och crunchy!

Mellan måltiderna gör vi precis vad vi känner för eller om vi har något planerat. Men det var ju inte vad detta inlägg skulle handla om, utan hur maten kan se ut en typisk lördag!

Som jag nämnt innan äter vi oftast bara hemlagat. Anledningen är att jag ofta blir besviken när jag äter ute och tycker bättre om frugans mat!

Till lunch drog vi till med pannbiff, potatismos, sås och lingonsylt!

DSC_6879.JPG

Hemmagjorda pannbiffar

Igår va vi oxå ute och åt med Alex brorsa och hans fru! Blev turkiska Divan! Jag åt kolgrillad lax med ris och stekt potatis! Jäkligt gott

Till middag blev det oxfilé med klyftpotatis, palsternacka och morot i ugn och sås och sallad! Har fått dille på sallad med melon och äpple i. Om ni inte testat så gör det!!

DSC_6885.JPG

Än har inte grillen haft premiär så det blev stekt oxfilé.

Utöver det så slinker det ner någon bars och glass. Kvällsmaten brukar vara densamma som frukosten!

Vi brukar hålla oss till ”bra” mat men inte tänka på hur mycket utan vi äter tills vi är mätta/nöjda. Jag behåller mina lördagar hela vägen fram och skulle nog inte vilja genomföra en diet utan att få ha ”lördagsmyset”. Dels ger det mig en boost energi för en ny tuff vecka men samtidigt så gör det mycket psykologiskt. Man får bli mätt, äta sånt man varit sugen på och ”belöna” sig efter ännu en veckas slit!