Sök till Team DiamondFitness 2016!

Då var det dags för mig att sätta ihop Team DiamondFitness 2016! Jag vill kunna erbjuda ett team där du kan få hjälp med hela paketet som coaching, posering, twalk, träning, kost o den mentala biten men framförallt en grym teamanda och bra sponsorer i ryggen! För mig betyder personlighet mycket, att du har realistiska mål o fötterna på jorden…

För Team Diamond Fitness kommer jag ha som ambition att vi ska vara ett litet familjärt team med tjejer som jag själv coachar eller är mentor åt på ett eller annat sätt! Ett begränsat antal på ca10-15 st tjejer för att kunna ge bästa möjliga coaching! (Mer om coachingen kan du läsa längst ner i inlägget) Har just nu ca 8 platser lediga för coaching 2016!

Jag söker tjejer som brinner för sporten, har en härlig personlighet och som kan representera teamet, våra sponsorer och samarbetspartners på ett professionellt sätt. Du som atlet har förmånen att få ett mycket förmånligt samarbete med Swedish Supplements, klädmärket Dcore o nytt för iår bikinisömmerskan Sabina Larsson från Perfect Fit!!
Teamavgiften är 1500kr och då ingår dina teamkläder (en uppsättning), 3-4 teamträffar med fina goodiebags och vissa aktiviteter på teamträffarna, och såklart förmånen att ha ett stöttande team med härliga personligheter i ryggen. Jag ordnar med lokaler o annat som kostar teamet så pengarna går tillbaks till er! 🙂

Du som atlet i Team Diamond Fitness förväntas att:

– ha som ambition att tävla under 2016
– du har en bra grundfysik för grenen du tänkt tävla i.
– du bidrar med god teamanda på träffar o tävlingar och det är obligatoriskt – att delta på teamträffarna. (vissa undantag finns såklart)
– du har inte några konkurrerande sponsorer under året med teamet.
– du marknadsför dig själv, teamet och våra samarbetspartners på ett proffsigt sätt i media som facebook, bloggar, instagram, twitter, tidningar mm.
– du väljer att representera teamets samarbetspartners i sociala sammanhang i branschen, såsom att bära deras kläder o använda deras kosttillskott så gott det går mm.
-du verkar såklart för en dopingfri sport
– du anlitar mig som coach eller ”mentor”

I ansökan vill jag ha med:
Relevant information om dig själv, ålder, vart du bor, vem är du, jobb, hur länge du tränat, varför du vill tävla, även om du tävlat innan mm.
Plan för framtiden, mål o planer privat o för träningen, tävlingar, vilken gren du tänkt tävla i mm.
Kort på dig och din fysik.
Varför just du skulle passa som atlet i teamet.
Skicka gärna med din adress till dina sociala medier!

Mer info om cochingen:
Jag kör aldrig coaching helt online utan vill träffa mina klienter då jag anser att man får ut mer av personliga möten än bara onlinekontakt, så räkna med några resor till Vaggeryd (söder om Jönköping). Mitt tänk i coachingen är motsatsen till ”den som lider mest blir bäst”! Jag vill hitta ett sätt där dieten anpassas efter dig o din vardag så du mår så bra som möjligt o har kul längs vägen mot scenen.
Coachingen kostar 2000kr/ månad o pågår ca 4 månader, tiden beror ju på din nuvarande form. Vill du ha mer coaching utöver det så löser vi ett paketpris på flera månader!

Det som ingår vid tävlingssatsningen som pågår ca 4 månader är:
– Kostanalys av ditt nuvarande upplägg o livsstilsanalys.
– Hjälp med målbild och att sätta rimliga mål utefter din fysik, tex vilken gren du passar för o hur du mentalt ska tänka för att underlätta o ha kul under din satsning!
– kostupplägg med justeringar
– träningsupplägg om det önskas
– 4 träffar med formkoll (kalipermätning o mått) och 3 träningstillfällen
– 4 poseringstillfällen a´45 min
– Jag håller reda på allt kring tävling med nya regler, tider, platser, anmälan mm mm.
– Mail, sms o telekontakt obegränsat
– Du skickar viktrapport varje vecka o får feedback.
– Ändringar i upplägg vid behov.
– Jag håller koll på uppdateringar i regelverk o upplyser dig om allt du behöver veta inför tävlingar och även stöttning efter tävling.
– Kostdirektiv efter tävling.

Välkommen med din ansökan till info@diamondfitness.se senast den 12 Nov. Märk mailet med ”Teamansökan”.

Svar på din ansökan kommer senast 19 Nov!

Ser fram emot din ansökan! // Tess!

Team-Diamond-Fitness1_Logo.jpg