Teamträff med Strävan!

Årets sista teamträff med mina diamanter gick av stapeln i Taberg för 2 veckor sedan! Den började redan på fredagen då några av tjejerna kom o tränade o sen körde vi lite tacomys på kvällen! Sleepover i huset hos mig för att tidigt starta lördagen med en regnig PW, frukost o sen iväg till Hotell Taberg för att möta upp resten av tjejerna!
Blev en riktigt kul o givande dag som startade med föreläsning av Kenny Dahlström AKA Strävan! Handlade om att gå utanför sin comfortzone för att utvecklas o andra tips på hur man lyckas med att nå sina mål! Han e grymt bra föreläsare o lätt att lyssna på, timmarna gick fort!

Efter lunch gick vi till gymmet Trim Friskvård, för genomgång av övningar o hur man kan tänka när man tränar för att träna smart o massa annat smått o gott! Även eftermiddagen höll Kenny i pekpinnen! Sedan avslutade vi kvällen med Grekiskt käk o mycket snack om dagens alla intryck!

Startade dock dagen med att tårarna rann då tjejerna gav mig en present! De hade satt ihop en bok med kort från hela året på teamträffar, tävlingar o recept på godsaker! Så många fina minnen!! Tråkigt att året närmar sig sitt slut med detta underbara gäng… Men jag får glädjas åt att flera av tjejerna kommer vara med i teamet även nästa år!!! O på tal om nästa år så blev teamet klart idag för 2016, kommer bli ett härligt gäng det också!!

Lite bilder från teamträffen!

image1.JPG
image2.JPG
image3.JPG