Decembercupen 2014!

I lördags morse gav jag mig iväg på ytterligare en roadtripp, denna gång mot Lund för att coacha atleter på DC!
Sånahär dagar älskar jag mitt jobb extra mycket!! Så mycket känslor o så mycket kul händer tävlingshelgerna! Jag vet ju vilket slit som ligger bakom fram till scenen o e så himla stolt över tjejerna när jag ser dem på scen!! Hela dagen präglas från morgonen av lite nervositet, förväntningar o spänning- både för mig o atleterna! Mycket att hålla reda på som coach o jag vill göra ett bra jobb o få atleterna avslappnade, peppade o att de ska ha riktigt kul på tävlingsdagen utan att oroa sig för tider, lim av bikini, vad de ska äta mm. Jag har eller försöker ha så bra koll som det går!

Bildbomb: Carselfie med min älskling Björn påväg till Lund!

image1.JPG

Lockade håret på Teamisen från Team Olimp Norden, Madelene Johansson som jag även coachade denna dag!

image2.JPG

image3.JPG

Elin Johansson coachade jag inte men hon är med i Team DiamondFitness! Hon slutade på en 4:e plats i Womens physique o laddar om inför LuciaPokalen på söndag!

image4.JPG

Alexa Levevik likaså, är med i teamet men jag coachade henne inte. 2 GULD knep hon med sig hem ifrån grenarna womens Physique o Bodyfitness! Grym atlet!

image7.JPG

O här är mina 3 tjejer jag coachade under dagen! Rebecka Selvert TV kom på 4:e plats i BF-168! Mikaela Giljarås i mitten är placeringen oklar men enligt särbedömningarna borde hon hamnat på plats 7-12 i Samma klass. Och Madelene Johansson TH kom 6:a i finalen i -168! Grymma prestationer o skitsnygga scenframträdanden av dem allihop!

image5.JPG

image6.JPG

image8.JPG

image9.JPG

image10.JPG

image11.JPG

image12.JPG

image13.JPG

Söndagen coachade jag Daniella Pettersson i bikini! Hon slutade på en 6:e plats i finalen av 15 tjejer! Hon var i sitt livs form, stenhård, kanske för hård?? Glänste o levererade på scen som aldrig förr!!

image14.JPG

image15.JPG

image16.JPG

Mycket skratt o många kramkalas hanns också med under helgen! Helt färdig o full av intryck o glädje var jag när bilen sent söndag kväll rullade hemåt igen!

Bra arrangerad tävling som vanligt när SKKF ligger bakom! Nu är det bara att jobba på o ladda om inför ytterligare ett äventyr i helgen! Då i Göteborg o Fitnessfestivalen o Luciapokalen! Coaching av atleter o jobb för sponsorerna står på schemat! Men hade också tänkt hinna med lite mys, god mat o mera kramkalas!

image17.JPG