Mot Spanien o EM!!

Då var resan mot Spanien o EM påbörjad! Det här var bara en dröm för mig för ett år sedan när jag satt o följde atleterna via IG som fick äran att representera Sverige på EM! Guuuud vad häftigt det hade varit… Nån gång ska jag också dit satt jag o tänkte… O ett år senare sitter jag på hotellet i Köpenhamn påväg att uppfylla ytterligare en dröm… Jag vet det låter klyschigt men sluta aldrig jaga dina drömmar!! De går att uppfylla om man jobbar hårt och målinriktat!

Jag kan knappt med ord beskriva vilken ära det är att få ett landslagsuppdrag o representera Sverige igen!! Att jag är en av de 25 atleter som blivit uttagen att representera SKKF, det är stort!! I höstas när jag blev uttagen o tävla på VM och Nordiska gick allt så fort att jag knappt hann smälta o ta in allt. Denna gången är annorlunda, EM är huvudmålet o jag har hunnit smälta o ta in allt runt diet o mål o är mer fokuserad än någonsin!! Hoppas verkligen formen e där den ska, kroppen har inte alls varit med mig denna dieten. Men det känns bra så jag ska nog allt lyckas toppa formen på lördag o göra bästa scenframträdandet jag gjort!! Motståndet har jag ingen aning om hur det ser ut (förutom grymma Marina och Hasselmark från Sverige) men en finalplats e ju såklart målet!

Så nu återstår ”bara” att toppa formen med rätt träning, mat o vatten o vila så jag e redo lördag eftermiddag då jag tävlar!!

Nu ligger jag i hotellsängen efter ett träningspass o ska bara chilla resten av kvällen med Pia Jansson som jag mötte upp på Kastrup! Men vi däckar nog tidigt för kl 04.00 ska vi infinna oss på Flygplatsen! Pigga o glada!!

image2.JPG
image5.PNG
image2-1.JPG
image3.JPG